Şimdi Ara

Z1 Compact - Lg G2 - S4 mini vs. 1400 e kadar bütçe İşin içinden çıkamadım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi bir sürü seçenek var. Bunların dışında da herhangi tavsiyeniz varsa onu da belirtin lutfen

1)Z1 compact
    2)Z1
    3)Lg G2
    4)Lg nexus 5
    5)HTC One
    6)S4 mini
    7)Discovery
    8)Oneplus One (nasıl alındığını bilmiyorum)

1400 tl ye kadar bütçem var. Elimde HTC sensation var bataryası eskidğinden artık değiştirmek istiyorum. Fakat o kadar çok seçenek var ki hangisinde karar kılacağımı şaşırdım.

Htc One düşünütyordum. Kamerasına çok kötü dediler. Hem megapiksel olarak düşük hemde ısınınca pembeleşme varmış.

Oneplus One da çok hoşuma gitti ama ucuz fiyatının yanında davetiyeydi garantisi idi derken nasıl edinileceği tam bir muallakta.

Gönlüm z1 compact tan yana ama onun yerine diğerlerini de tavsiye eden çok. Ekranı tft (öneminin ne olduğunu pek bilmiyorum ama) olduğunu söylüyorlar. Anlayacağınız kafam çok karışık ve en geç 1 hafta içinde almam lazım.

Hangi telefonu neden tercih etmeliyim? Artıları ve Eksileri neler ve ucuza alabileceğim yerler nereler. (Eğer 2 hafta içinde elime geçerse telefon yeni yurtdısına çıkıp girdiğim için kendi pasaportuma da kayıt ettirebilirim.) Gördüğünüz gibi tam bir kargaşa içinde kalmış durumdayım. Yardımcı olursanız çok Sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zoru998 -- 6 Temmuz 2014; 16:21:25 >

• zoru998 Z kullanıcısına yanıt
    Samsung a hiç bulaşmayın derim.Discovery i gibi alt seviye telefonu kafanızdan silin.htc one kamera sorunları var diye duyum aldım .oneplus one hakkında bi fikrim yok.ama Sony xperia z1 ve z1c alacağınız en iyi telefon olur 1400 lira civarlarında onun haricinde g2 de en az z1 c kadar aynı performansa ve tasarıma dayalıdır bu üç telefondan kafanıza yatanı alın sıkıntı olmaz
  • 61HighVoltage61 kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkürler.

Z1compact düşünüyorum ama LG g2 daha ucuz Ve özellik açısından daha iyi gibi duruyor. Ama z1 compact ta suya toza karşı dayanıklı (düşme hakkında bilgim yok) diyorlar ve bende telefonu sık sık düşürdüğüm için sanki z1 daha dayanıklı gibi geliyor. Onun dışında kullanıcı yorumlarından da fazla birşey çıkaramadım 2 si hakkında. birisinin ak dediğine diğeri kara diyor.
  • G2 de compact da Üzmez. burada iş yorumlara değil sana kalıyor. Tasarımını beğendiğini al .
  • zoru998 Z kullanıcısına yanıt
    bir kere s4 mini yi discovery yi one plus one ı htc one ı listeden çıkarın. sık düşürürüm demişsiniz bu yüzden z1 veya z1 compact öneririm. eğer kılıf kullanacağım derseniz g2 de çok iyidir.
  • Z1c
  • iphone 4s yada 5
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Company-

Sırasıyla alınabilecek en iyi telefonlar:
    LG G2 32gb
    Z1 Compact
    Nexus 5
    Kolay gelsin

+1 bencede..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-674C86621

Bu mesaj silindi.
    dostum s4 mini ve discovery'yi bu listeye koyman hata..soruya gelirsek z1
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Loner

dostum s4 mini ve discovery'yi bu listeye koyman hata..soruya gelirsek z1

Alıntıları Göster
    Yorumlarınız için teşekkür ederim. z1 compact ta karar kıldım uygun bulup en kısa sürede alacam inşallah
  • Z1 compact ile g2 arasında seçimini yap.
    Z1 c nin artıları,
    Daha iyi kamera,
    Dayanıklılık,
    Daha iyi malzeme,
    Su ya dayanıklılık,
    Daha iyi kamera,
    720 p olduğu için çok daha performans vs.
    G2 nin artıları,
    Ekran,
    Ekran boyutu,
    Daha iyi batarya.
  • Z1c nin ekranı küçük. Bir zaman sonra pişman olabilirsin. G2 çok güzel bir telefon. Z1 de çok güzel. Z1 ile G2 arasında seçim yapmanızı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

Z1 compact ile g2 arasında seçimini yap.
    Z1 c nin artıları,
    Daha iyi kamera,
    Dayanıklılık,
    Daha iyi malzeme,
    Su ya dayanıklılık,
    Daha iyi kamera,
    G2 nin artıları,
    Ekran,
    Ekran boyutu,
    Daha iyi batarya.

Z1 c almayı düşünüyorum. Sd kart la artırılabilir hafızası ele sığması da benim için önemli artılarından
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçamayan Adam

Z1c nin ekranı küçük. Bir zaman sonra pişman olabilirsin. G2 çok güzel bir telefon. Z1 de çok güzel. Z1 ile G2 arasında seçim yapmanızı öneririm.

Yorumunuz için teşekkürler. ama ben çok telefon düşüren birisiyim. Şuan htc sensattion kullanıyorum ve sensationun da ekranı 4.3 inç ve yeterli olacağını düşünüyorum. G2 büyük ekrana sahip ve çerçevesi ince z1c ise tam tersi ekranı küçük çerçevesi kalın. zaten tereddütte kalma sebebimde kalın çerçeve olması. Keşke z1c nin tuşlarını sanal değilde sensation gibi dokunmatik ama sabit yapsalarmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zoru998

quote:

Orijinalden alıntı: Uçamayan Adam

Z1c nin ekranı küçük. Bir zaman sonra pişman olabilirsin. G2 çok güzel bir telefon. Z1 de çok güzel. Z1 ile G2 arasında seçim yapmanızı öneririm.

Yorumunuz için teşekkürler. ama ben çok telefon düşüren birisiyim. Şuan htc sensattion kullanıyorum ve sensationun da ekranı 4.3 inç ve yeterli olacağını düşünüyorum. G2 büyük ekrana sahip ve çerçevesi ince z1c ise tam tersi ekranı küçük çerçevesi kalın. zaten tereddütte kalma sebebimde kalın çerçeve olması. Keşke z1c nin tuşlarını sanal değilde sensation gibi dokunmatik ama sabit yapsalarmış.

Sanal tuşları sorun etme. Oyun oynarken video izlerken sanal tuşlar gizleniyor yani tam ekran oyun oynayıp film izleyebilirsin. Her uygulamada gizlenmiyor fakat root ile gizleyebilirsin. Ayrıca root ile sanal tuşları özelleştirebilir küçültüp büyütebilirsin.

• quote:

quote:

Z1 c nin artıları,
    Daha iyi kamera,
    Dayanıklılık,
    Daha iyi malzeme,
    Su ya dayanıklılık,
    Daha iyi kamera,
    G2 nin artıları,
    Ekran,
    Ekran boyutu,
    Daha iyi batarya.

Z1 c almayı düşünüyorum. Sd kart la artırılabilir hafızası ele sığması da benim için önemli artılarından

Tamam o zaman şimdiden hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun
  • Z1c
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4E27E7EAB

Z1c
    Herkese yorumu için teşekkürler
  • quote:

quote:

Z1 c nin artıları,
    Daha iyi kamera,
    Dayanıklılık,
    Daha iyi malzeme,
    Su ya dayanıklılık,
    Daha iyi kamera,
    G2 nin artıları,
    Ekran,
    Ekran boyutu,
    Daha iyi batarya.

Ikiside guzel hangisini alirsan al uzmez,hayirli olsun simdiden..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.