Şimdi Ara

Z1 compact mi 5S mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BuZZLuCK

hakikaten zor bi karar, plastik falan bisi olsa hic dusunmezdim zaten ama sony gercekten kalite bi telefon yapmis

öncelikle plastiklerden uzak dur. ios işletim sistemine alıştım ona devam edeyim diyorsan 5s al diycem ama alıpta napcan. kullandığın 4 le aynı. androide geçeyim diyosan kesinlikle sony al derim. compact olarak z1c on numara. 5s ile z1c arasında fiyat olarak muhtemelen 700-900 lira gibi bir fiyat farkı olur gibime geliyor. 1499 tl ye ön spariş alınmaya başlanmış.
    http://www.xperiaplatfo...1-compact-on-sipariste/
    bu fiyat farkını göz önünde bulundurarak bence z1 compact al derim. iphone steve jobs tan sonra gerilemeye başladı...
    yada iphone 6 yı bekle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chicho -- 14 Ocak 2014; 1:29:09 >

• chicho kullanıcısına yanıt
    Z1 compact ı Tr fiyatı min 1799 olur.İngiltere fiyatıyla aynı olmaz Tr nin fiyatı.Euro bu seviyedeyken hiç olmaz.
  • ilk başlarda bende öyle düşünmüştüm fakat netteki bilgiler doğrultsunda ve vermiş olduğum linke dayanarak belki 1500 seviyesinde olabilir.. bakalım
  • 5s alma gibi bi hata yapma derim z1c her haliyle 5si ezer geçer artık android de ios kadar stabil üst düzey telefonlarda tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erehyan

quote:

Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

quote:

Orijinalden alıntı: EmreTheBand

quote:

Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

Alışık oldugunuzla devam edin bence. 5S uzay bir telefon şu an ve 3-4 sene de idare eder bence. Ekran küçük olacak demişsin o yüzden 5S sizin icin ideal ama bana sorsan Note 3 derim.

Androidmi Iosmu ona karar ver sonra secimini yap ama ben 5s derim

Telefonda iOS' i çok sevmiyorum artık, hatta kalemsiz telefonları sevmiyorum o derece. Ama arkadas ekrani kucuk istedigi icin 5S dedim, kucuk ekranda android guzel olmuyor.

Ben Note 2 kullanıyorum dediğin gibi kalemi 1 senedir sadece 2 3 kere kullandım oda çalışıyormu die :D benim gibi çok kişi kalem sevdasıyla alıp hiç eline almamış...

Benim çizim merakim var ama :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.