Şimdi Ara

z1 ekranı kırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iç dış ne varsa kırıldı. Dokunmatiği algılamıyor, ekran zaten kaydı yeşil kırmızı çizgilerden geçilmiyor şöyle bir link buldum :http://www.ebay.com/sch/sis.html?_nkw=Touch%20Digitizer%20Assembly%20Full%20LCD%20Display%20For%20Sony%20Xperia%20Z1%20L39h%20C6903%20C6902&_itemId=131209147178

buradaki hangi ürünü getirtmem lazım. bi 45 dolar civarı olanlar var bir de 100 dolar. ikisi de aynı ürün gibi geldi bana.

• Rîtchîe Blackmore R kullanıcısına yanıt
    telefonun kutusu duruyorsa model numarasını yazar mısınız
  • Geçmiş olsun. Aynı durum benimde başımda. ekran değişimi için 2 seçeneğiniz var. 1. si sadece ekran ve dokunmatiği değişmek ki bu durumda ekran altındaki ön kasa çıkmaz, ekran sökülür yenisi yeni ekran yapışkanı ile değişir. 2. seçenek ekran ekran kasası ile beraber değişir ki bu durum da ekran yapışkanını değil ekran kasası yapışkanını değiştirmeniz gerekir. Kasa aynı zamanda vidalandığı için yapışkanlık konusunda daha sağlıklı olur. Ancak bu durumda flex filmleri anakartı vs tamamen söküp değişimden sonra tekrar takmanız gerekir. Hangisi sağlıklı olur bilemem ancak ben tercihimi kasasız ekrandan yana kullandım. Sebeb: ekranı takmadan önce yapışkanı kasaya yapıştırıp ekrana zarar vermeden ısıtarak daha sağlıklı bir yapışma elde edebilirim. Ayrıca kasalı ekranda filmlerin zarar görme olasılığı var. Aslında çok fark yok sadce tercih meselesi.

Diğer bir konu ben telefonla hiç uğraşmadan teknik servisi (medcell) aradım servis fatura ve garanti belgesi ile beraber istedi. Gönderdim. İki hafta oldu dönüş bekliyorum. Bakarsınız yapar göndeririler. Isı kaynaklı çatlama olabiliyormuş ki bu durumda garanti kapsamında değişim yapılıyormuş ki benimki darbeye vs. maruz kalmamıştı. Kırılma yoktu sadece dokunmatik çatlamıştı. Ben yinede servisi beklmeyip ekran siparişi verdim, geldi. Dilerseniz linkleri vereyim dilerseniz 120 lira karşılığında ekranı size vereyim. Kargodan 2 gün önce geldi. Telefon serviste olduğu için kutusundan dahi çıkmadı. Sıfır dokunmatik ekran+lcd zaten fabrika çıkışı ikisi yapışık olrak geliyor. Yanında ön ve arka kasa yapışkan filmleri de var ki zaten onlarda tanei 10-15 tl arası ayrıca satılıyor. Yani gelmesini beklemek istemezseniz hemen hemen aynı fiyata benim aldıklarımı verebilirim.
     z1 ekranı kırıldı z1 ekranı kırıldı z1 ekranı kırıldı

• quote:

Orijinalden alıntı: Amplificator

kutu duruyor ama modeli bulamadım.

hocam yarın telefoncuya vericem eğer orijinal ekran takmıyorlarsa sana haber ederim.
  • quote:

c6903 buldum.
  • Eğer garantisi varsa önce servise götürün.
    Benimde başıma geldi 2 ay önce teleservice verdim garanti kapsamında tamir ettiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiki aynen dediğiniz gibi. Bende bir ümit medcelle verdim bekliyorum. Her ne kadar yapacaklarından veya cihazın her durumda 1 aydan önce geleceğinden ümidim olmasada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powerful 22

Eğer garantisi varsa önce servise götürün.
    Benimde başıma geldi 2 ay önce teleservice verdim garanti kapsamında tamir ettiler.

hocam bildiğin üstüne bişey düştü de kırıldı. Bu kadar bariz kullanıcı hatasında garanti kapsamı olacağını sanmıyorum.
  • quote:

he bir de ne kadar sürede geri döndüler acaba? Fiyat almak için bırakabilirim ona göre.
  • Rîtchîe Blackmore R kullanıcısına yanıt
    Faturanızda falan yazar

telefoncuya bence vermeyin çünkü kazık fiyattan kalitesiz ekran takarlar. Zaten orjinal ekran satılmıyor piyasada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amplificator -- 22 Haziran 2015; 11:16:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rîtchîe Blackmore

quote:

he bir de ne kadar sürede geri döndüler acaba? Fiyat almak için bırakabilirim ona göre.

Ben Ankara necatibeydeki şubelerine pazartesi bıraktım aynı hafta cuma günü tamiri yapılmış. Yani çok bekleteceklerini zannetmiyorum,şansınızı deneyin mutlaka.

• Hocam akşam teklifimi kabul etseydiniz ekran bugün sizindi. Ancak az önce servisten aradılar garantiye girmiyor dediler, 500 tl + kdv istediler. Tabiki kabul etmedim cihaz geliyor, parçayı kendim kullanacağım. Ancak alacak olursanız yardımcı olurum. 10 gün içerisinde yurtdışından getirtebiliriz.
  • quote:

Faturanızda falan yazar

telefoncuya bence vermeyin çünkü kazık fiyattan kalitesiz ekran takarlar. Zaten orjinal ekran satılmıyor piyasada...

İnternette satılan ekranlar orjinal değil mi?

• quote:

Faturanızda falan yazar

c6903
  • quote:

http://www.ebay.com/itm/LCD-Display-Screen-Assembly-for-Sony-Xperia-Z1-L39h-C6902-C6903-C6906-C6943Black-/131397630061?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e97e8b86d

şu üründen alabilirsiniz. lcd screen ve dokunmatik beraber

orjinal ekran bulamazsınız

teşekkür ederim.

• Hocam sipariş vermediyseniz yarın bir link vereyim (mevcut bilgisayar işyeri bilgisayarı ve kısıtlı). Fiyat arkadaşın verdiği ile aynı ancak hem yanında gerekli yapışkan şeritler var hem satıcı ürününün arkasında duruyor hem de elinize geçme süresi 10 gün. Ücrete kargoda dahil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khramn

Hocam sipariş vermediyseniz yarın bir link vereyim (mevcut bilgisayar işyeri bilgisayarı ve kısıtlı). Fiyat arkadaşın verdiği ile aynı ancak hem yanında gerekli yapışkan şeritler var hem satıcı ürününün arkasında duruyor hem de elinize geçme süresi 10 gün. Ücrete kargoda dahil.

hocam yarın servise vercem telefonu. ben linki alayım yine. fahiş fiyat cıkarırlarsa sipariş verebilirim.
  • Ben de ümitlenip servise vermiştim ama adamlar sadece dokunmatikte çatlak olan cihaza 500 tl + kdv istediler. Geri gönderselerdi bari ekranımı takar kullanırdım. Beklediğim yanıma kar kaldı.

http://tr.aliexpress.com/item/For-Sony-xperia-Z1-L39H-LCD-Display-Touch-screen-with-Digitizer-Assembly-Free-Tools-Black-For/32271162758.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.