Şimdi Ara

Z1 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar 2 aydır bu model telefonu kullanıyorum vede çok mutluyum ama internetten baktığım kadarıyla biraz kötüleniyor.Ekranı tft ama ben açıkçası dışarda bunun olumsuz yanını görmedim.Bir arkadaşımda g3 vardı.Ekran biraz daha parlak onun haricinde full HD ekran ve bende mi problem var bilmiyorum ama bana ekran kalitesi iyi geldi.Her türlü oyun programı da açıyor ve kamerasıda iyi ve hızlı çekimleri. Sürüm olarak ise 5.1.1 geldi ve telefon daha iyi oldu belki 6.0ds gelir romlarla falan ama dışarıda herkes z2 sanıyor yok z1 dediğim zaman falanda şaşırıyorlar :-)
    Hassasiyeti falanda gayet iyi teknik serviside çok iyi davranmıştı.(sürüm attırmaya götürmüştüm ve bedava :-))
    Selfie kamera olarak ise çok iyi denemez ama retrica ve yeterli gün ışığında güzel ve net fotolar elde ediliyor.Biraz ağır olsada benim için sorun teşkil etmiyor.Çevremdeki çoğu kişi tarafından rağbet görüyor.Ama internette falan çok kötüleniyor nedenini anlamadım.Belki sony c4 alabilirdim ama onunda kasa yapısını sevmemiştim ve telefon biraz genişti.Z1 cebe anca sığıyor.Bide arkadaşlar ben ips ve 3gb ram dışında bir artısını görmedim z2nin.Sadece ekran biraz daha kaliteli ama z1e kötü denemez bence.Bide ülkemizde şöyle bir tabu var en iyisi benim olsun tarzı.Hep iphone ssmsung falan.Tabi samsung iyi değil note serisi dışında.Yani bana yetiyor bu telefon ve fiyat olarak ise 1000 tlyi geçmek bence israf telefonda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Z1 ile Z2yi değil Z3ü kıyasla

• quote:

Orijinalden alıntı: asau

Z1 ile Z2yi değil Z3ü kıyasla

Z3 ile tabiki fark var ama z1 çok kötüymüş gibi gösteriliyor c4 ezer falan aman aman farkda yok birisinin kamerası diğerinin kasası daha iyi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.