Şimdi Ara

Z170 Tavsiye 3 Model... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Comaa

arkadaşlar z170 chipset anakartlarda quad channel ram desteği varmıdır, var ise ramleri nasıl takmak gerekiyor.

Z170 dual, x99 quad

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam teşekkürler
  • quote:

Sonradan bu konuyu okuyan arkadaşlara bilgilendirme olsun msi z170a gaming m3 almanıza önermem az daha verip msi z170 pro gaming yada asus z170 pro gaming alınabilir.

sebebini sorabilirmiyim ? sanki aradaki fark birtek sli kullanicaklar icin onemli ?
  • lemartes kullanıcısına yanıt
    Bence değil üstündeki kullanılan bileşenler m serisine yakışmıyor benim gibi üst seviye o.c yapıcak kişiler için yeterli değil bence fiyatı max 490 lira olması lazımdı zaten üstüne 30 lira daha ekleyip daha kaliteli anakartlar alabilirsin.
    Dip not:Ben anakartı kötülemiyorum sadece fiyatı gereksiz kabarık ama eğer dersen ben çok oc yapmam kaliteli olsun işimi görsün indirmlerden ucuza görürsen al işine görür yani.
  • quote:

Bence değil üstündeki kullanılan bileşenler m serisine yakışmıyor benim gibi üst seviye o.c yapıcak kişiler için yeterli değil

imzada yazan asus bu standartlara uyuyormu ? acikcasi saglam ve 3-4 yil sorunsuz kullanacagim bir anakart ariyorum, su anki asus maximus kartim son derece iyi ve sorunsuzdu. son zamanlarda msi baya atakta gozukuyor, ikilemde kaliyor insan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lemartes -- 16 Nisan 2016; 22:34:18 >
  • lemartes kullanıcısına yanıt
    Normalde msi z170 pro gaming alacaktım ama stokta yoktu bende bekliyemedim ve imzamdaki anakartı aldım ve beklediğimden fazla memnun kaldım herşeyi ile mükkemel ses kartı olsun internet kartı olsun girişleri felan çok iyi ve biosu cidden çok kaliteli msi'den asusa geçince ufuk bir zorlanma bile yaşamadım. Ve oc performansı cidden iyi 4.3 ghz kadar çıktım i5 6600k ile hiç bir sorun olmadı zaten biosu bir yer var orda tek tıkla oc oluyor.
    Kısaca beklediğimden fazlasını verdi tipide çok şık o kadar havalı değil ama yine güzel duruyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.