Şimdi Ara

Z2 Aldım Sonunda :) Tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bimeks ten z2 mi almış durumdayım cihaz şuan elimde. telefonu alana kadarki sürede olumlu olumsuz görüşlerini bildirenlere teşekkür ederim.
    şimdi birkaç konu hakkındada yardım isteyeceğim.
    1)öncelikle şarj docku almak istiyorum internet üzerinde güvenilir nerden alabilirim?
    2)yanında gelen jelatin iyi midir yoksa kaliteli bi jelatin alıyımmı yoksa jelatine gerek yok mu?
    3)önceden telefonları ilk başlangıçta şu kadar saat şarj edin derlerdi bu telefonlardada geçerlimi belirli bir saat şarj etmelimiyim yoksa dolunca çıkarsam yeterlimi?
    4)kaliteli şeffaf kılıf almak istiyorum kapaksız internet üzerinden nerden bulabilirim?(hangisi kaliteli hangisi kalitesiz bi bilgim yok oyüzden)
    şimdilik bu sorularımı yanıtlarsanız sevinirim. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. iyi forumlar.

edit:düzenleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustyaky -- 15 Kasım 2014; 19:49:48 >

• bende araba alıcam.
    şahin vs doğan
  • mavzerturk M kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam o kadar aynılarda şahin doğan demeyelim bunlara ayıp olur
  • mustyaky kullanıcısına yanıt
    şahin ve doğan diyemeyiz ama o ikisi bu ikisi kadar hemen hemen aynı yani. sen bence son çıkanı al
    Hocam bütçe sıkıntınız yoksa daha güncel bi telefonu almanızı öneririm ( z2 de çok güncel de üstü var). okuduğum kadarıyla fazla zorlamicaksanız telefonu bu durumda z2 de size hayli hayli yeter. Güncelleme de sony sıkıntı yapmaz. İksinin işlemicisi de çok iyi her şeyleri çok iyi. Bütçenizi zorlamayacaksa z3 alın renkleride çok hoş ama param biraz daha cebimde kalsın dıyorsanız z2 alın.
  • mavzerturk M kullanıcısına yanıt
    bi nedeni yoksa aradaki para farkını vermek istemiyorum hocam madem aynılar
  • Yumurtlu sucurta Y kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam peki bildiğiniz kadarıyla sorularımı cevaplayabilirseniz sevinirim
    Hocam ram kamera ekran boyutu ve çözünürlüğü gibi şeyler aynı. Ovalleşen bir tasarım var z3 te bu da elde tutuşu kolaylaştırıyor. Kamera aynı fakat bir kaç iyileştirme yapıldığı söyleniyor. İslemcisi 801AB verıyosunu yerıne 801AC versiyonu. Su geçirmezliğinin kalitesinin arttığı söyleniyor. Z3 z2den biraz daha ince ve 6 gr daha hafif. Ve geliştirilen bir pil ömrü var 2 gün vaad ediliyor. Aklıma gelen şuan bu kadar
  • Yumurtlu sucurta Y kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam. görünürde z3 biraz daha iyi gibi ama benim kullanımıma göre z2 yeterde artar gibi duruyor sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustyaky

selamun aleyküm arkadaşlar.gmd2 almaya karar vermiştim ama alacağım telefonu uzun süreli kullanacağım için vazgeçtim.
    şimdi z2 ye yöneldim ama aklımda bazı sorular var.
    1) fazla oyun oynamam oynarsam okey batak gibi küçük oyunlar. mobil veri yada wifi sabahtan akşama kadar açık olur büyük ihtimalle mail yada whatsapp için. aşırı derecede fotoğraf çekmem günde en fazla 25-30 foto. günde 1-2 saat civarı fm radyo dinlerim. 2 saat civarıda müzik dinlerim. bu kullanıma bakarak şarj 1 günü çıkarır mı?
    2) kamerası 20.7 mp ve lensi iyi olmasına rağmen fotoğraf çekim kalitesi diyolar ne derece doğru?
    3) uzun süreli kullanımda arayüzde takılma şişme gibi sorunlar oluyor mu telefon akıcı mı?
    4) aralarında donanım farkı olmamasına rağmen android L'yi verdikten sonra z3 daha yeni diye z3 e yazılım desteği veripte z2 ye vermeme gibi bişey yapar mı sony?
    5) tüm bu sorulara cevaplardan sonra aradaki fiyat farkına rağmen z2 yerine z3 almama gerek var mı?
    şu an aklıma takılan sorular bunlar cevaplarsanız çok sevinirim. biraz araştırma yaptım ama yinede aklıma takılan soruları burda sormak istedim. birde telefonu uzun süreli kullanacağım için sırf ihtiyaçlarımı karşılayacak diye daha düşük telefon önermezseniz sevinirim. son olarak alırsam sorun var mı yok mu diye nasıl test edeceğim cihazı?
    cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. iyi forumlar.
    edit:ekleme

bıldıgım kadarıyla yazayım oncelıkle gmd almayarak zaten 1-0 ondesın.
    yazdıgın sekılde batarya cıkarır,foto ıse hem anakonusuna bak derım hemde su lınkten bakabılırsın fıkır verır sanıyorum..

https://www.google.com.tr/search?q=taken+photo+z2&espv=2&biw=1304&bih=707&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=wHVmVLFfyavKA6XngrgJ&ved=0CAYQ_AUoAQ#tbm=isch&q=taken+photo+xperia+z2

androıd 4.4 kullanan guclu ust modeller artık kasma donma olayını astı ve L ıle dahada ıyı olacaktır bence

guncelleme cakallıgını hepsı yapıor google nexuslara 18 ay guncelleme sozu verırken sony xperıa z ye bıle guncelleme verıp 4.4 alması aslıda guzel bır olay,guncelleme once z1 sonra z2 ye kesılır buyuk ıhtımal,androıd L yı zaten alacak z2 ve bır sonrakınıde alacaktır ıste orada rıskte olan z1 dir.z2 cok dah yuksek ıhtımal L den sonrasını alır.ahım sahım performans farkı yok baska lanalarda var ısı borusu sogutma dıs gurultu engelleme teknolojısı ve suya daha cok dayanıklılık gıbı bunlarıda sana tek ss le verıp arstırmaktan kurtarayım,ben butcem olsa z3 alırım ama bu sana ve ıhtıyacına kalmıs bır yerde.

Z2 Aldım Sonunda :) Tavsiyeleriniz

• stevejones kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam özetlemişsinizde ben tasarıma biraz önem veriyorum mesela o z2 de çerçeveye sıfır olan hoparlörleri z3 te ortaya getirmişlerya tasarımı bozmuş bildiğin acayip göze çarpıyo bence z2 de gayet güzeldi. bu bile etken z2 tercih etmemde bilmem siz ne dersiniz ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustyaky

eyvallah hocam özetlemişsinizde ben tasarıma biraz önem veriyorum mesela o z2 de çerçeveye sıfır olan hoparlörleri z3 te ortaya getirmişlerya tasarımı bozmuş bildiğin acayip göze çarpıyo bence z2 de gayet güzeldi. bu bile etken z2 tercih etmemde bilmem siz ne dersiniz ama.

buna dıyecek bırseyım olmaz tasarım tamaen kısıye has zevktır bırıde kalkıp ben alcatelın tasarımlarına hastayım uzerıne tanımam dese,bırsey dıyemezsın yanı.Bende z2 dekı keskın hatları daha şık buluyorum ama z3 te duzeltmısler neydı o oyle z2 dekı dıyecek adamda kendınce haklıdır,tasarım sıze kalmıs yanı ozetle.
  • upup
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.