Bildirim
Z2 alınır mı ?
Only & Sons ONSMELVIN LIFE HOOD PUFFER JACKET OTW VD Dış Giyim Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCVN4KWF
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hocam isinma var kasm yokta ama,tüm teller kadar isinma var tabi benim kendi sahsi fikrim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Z2 kullanıyorum gayet memnunum ama ön kamera biraz vasatlarda diğer özellikleri oyun falan sıkıntısı yok istediğini oynarsın performansı çok iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
alınır, z2 hala güncelliğini koruyor -
Saolun beyler
Alınır alınmasına ama ben olsam Z3 almaya çalışırdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regardy sth. -- 7 Şubat 2016; 17:48:48 > -
Z2 oyunda yanıyor diyorlar ben de Z3 tavdiye ederim.
Beyler pekı c5 ultra nasıldır
arkadaşım z3 ve sonraki seri snapdragon 810 işlemci kullanıyor ve bu işlemci en sıkıntılı olan seri. Tavsiyem z2. Snapdragon 801 işlemci gayet iyi.
Güzel telefon ama artık biraz eski kaldı.
Z3 alabiliyorsanız ona bakın derim
Eski kaldı diyenlere aldırma android M güncellemesinide alacak, m5 c5 d5 gibi saçma ara modeller almaktansa Zamanının en iyi telefonlarından biri olan z2 yi tercih et
Saolun beyler telefon değiştiricek olursam buna bakıcam özellikle.
Beyler pekı bu telefonun fiyatı teknolojik mağazalarda 1250 tl felan Turkcellerde daha ucuza bulabilirmiyim
Alınır, zamanında yana yakıla z2 aramıştım. Pazar günüydü her yer kapalıydı. Şansıma günün sonunda bulmuştum. Z3 vardı ancak Z2 yoktu. Z2 nin tasarımını daha çok beğeniyorum, hoparlör konumlandırılması çok hoş özellikle.
illa sony diyorsan kesinlikle z serisinden al zaten. ben bi hafta z2 pesine de note 3 kullandim. ne yalan soylim samsungun plastigini hic sevmeme ragmen z2ye isinamadim cok. on kamerasi gercekten rezalet o guzelim arka kamerasinin yaninda. belki de note 3de selfie modu bi tik gelistigi icin de oyle gelmis olabilir. Arka kamera cidden muthis otomatik ayarda bile cihaz muthis cekiyor. Ancak kilif sart arka taraf cizilmeye cok cok musait. Guncelleme konusunda bence hic dert etme Sony bu konuda diger firmalarindan hepsinden cok daha iyi. Ve bi de cihaz cidden cok isiniyor. Hem qualcommun cihazi biraz fazla zorlamasi hem de cam kasa isiyi rahat ilettigi icin hissedilcek derecede isiniyor. Ben cok oyun meraklisi degilim ama kamerada bile biraz beklediginizde cihaz isiniyor. Ve bir de tavsiyem su yandaki kapakciklara dikkat edin eger biraz hor kullanirsanjz uzun vadede esneme yapabiliyo ve su gecirmezlik olayini iptal ediyo tabi. Ama o fiyat bandinda alinabilcek en iyi telefon diyebilirim bence. (basta note 3u ovdum biraz ama on kamera ve batarya disinda pek bi artisi yok z2ye karsi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X