Şimdi Ara

Z2 Ekranım kırıldı acil yardım lütfen....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle doğru başlıkta mı konu açtım bilmiyorum. Eğer yanlış açtıysam lütfen bilgilendirin. Şimdi problemim şu şekilde;
    Xperia Z2 kullanıcısıyım, daha önce 2 kez ekranım kırıldı ve her değiştirdiğimde ön kasayı komple değiştirdim. Fakat bu sefer o kadar para vermek istemediğim için yaptığım araştırmada, sadece ön panelin de değiştirilebildiğini gördüm. Daha öncekilerde olduğu gibi ekrana görüntü geliyor fakat hiçbir şekilde dokunuşlarımı algılamıyor. Sizce yine ön kasayı mı değiştirmeliyim yoksa sadece ön paneli değiştirmem yeterli olur mu? Şimdiden teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Elknosss

Öncelikle doğru başlıkta mı konu açtım bilmiyorum. Eğer yanlış açtıysam lütfen bilgilendirin. Şimdi problemim şu şekilde;
    Xperia Z2 kullanıcısıyım, daha önce 2 kez ekranım kırıldı ve her değiştirdiğimde ön kasayı komple değiştirdim. Fakat bu sefer o kadar para vermek istemediğim için yaptığım araştırmada, sadece ön panelin de değiştirilebildiğini gördüm. Daha öncekilerde olduğu gibi ekrana görüntü geliyor fakat hiçbir şekilde dokunuşlarımı algılamıyor. Sizce yine ön kasayı mı değiştirmeliyim yoksa sadece ön paneli değiştirmem yeterli olur mu? Şimdiden teşekkür ederim

Merhaba,

Aynı sorun bende var. Kendiniz mi değiştiriyorsunuz ekranı? Ve önceki ekran değişimlerinizi nerede ne kadara yaptırdınız? Çok gerginim, bu kadar soru sormamı maruz görün lütfen.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.