Şimdi Ara

Z2 kılıf, cam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleykum arkadaşlar z2'nin kırılmaması için yere düştüğünde kılıf ve cam onerırmısınız?

• hayırlı olsun kardeşim. Cam ekran filmi olarak dafoniyi tavsiye ederim ben telefonum için kullanıyorum.
    http://www.mobilcadde.com/dafoni-sony-xperia-z2-tempered-glass-premium-cam-ekran-koruyucu-17806

Kılıf için de eğer cüzdanlı istiyorsan mercury tavsiye ederim. Yine de bir bakarsın diğer modellere.
    http://www.mobilcadde.com/mercury-sony-xperia-z2-standli-cuzdanli-lacivert-kilif-16801

• quote:

Orijinalden alıntı: tecno_man

hayırlı olsun kardeşim. Cam ekran filmi olarak dafoniyi tavsiye ederim ben telefonum için kullanıyorum.
    http://www.mobilcadde.com/dafoni-sony-xperia-z2-tempered-glass-premium-cam-ekran-koruyucu-17806

Kılıf için de eğer cüzdanlı istiyorsan mercury tavsiye ederim. Yine de bir bakarsın diğer modellere.
    http://www.mobilcadde.com/mercury-sony-xperia-z2-standli-cuzdanli-lacivert-kilif-16801

EywAllah sağolun, peki bu sitedekilerin orjinal olduğuna emin misiniz ?

• bu site baya bilinen bir site, ekşideki yorumlarına filan bakabilirsin. ben de 2 yıldır tüm alışverişlerimi burdan yapıyorum ya da yurt dışından alıyorum hiç sıkıntı yaşamadım.
  • quote:

bu site baya bilinen bir site, ekşideki yorumlarına filan bakabilirsin. ben de 2 yıldır tüm alışverişlerimi burdan yapıyorum ya da yurt dışından alıyorum hiç sıkıntı yaşamadım.

Peki kılıf için telefona zarar vermeyecek bir kılıf bılıyormusunuz düşüş anında ?
  • edice1 E kullanıcısına yanıt
    hocam şimdi şöyle, telefon düştüğünde bu sert kılıflar varya onlar telefonu korumuyor. geri kalan silikon tarzı olanlar daha iyi koruyor. bu sana yolladığım zaten kapaklı ve içi de silikon telefon düşse dahi hiçbirşey olmaz. ben kullanmıştım bu kılıftan, kaç kere de yere düştü içim cız etmedi.
  • quote:

hocam şimdi şöyle, telefon düştüğünde bu sert kılıflar varya onlar telefonu korumuyor. geri kalan silikon tarzı olanlar daha iyi koruyor. bu sana yolladığım zaten kapaklı ve içi de silikon telefon düşse dahi hiçbirşey olmaz. ben kullanmıştım bu kılıftan, kaç kere de yere düştü içim cız etmedi.

Mercury'mi? sağolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    g2 kamera leke
    10 yıl önce açıldı
    iPhone 16 Kılıf
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tecno_man kullanıcısına yanıt
    Cam güzelmiş çok beğendim. bilginiz varsa birkaç soru sormak istiyorum.
    gün ışığında ekrana bakarken parlama oluyor mu?
    telefonun kalınlığına ne kadar etki diyor?
  • edice1 E kullanıcısına yanıt
    evet hocam mercury, güzel bir kılıf.
  • batu78 kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle, ekran filminden azıcık daha kalın ama kalınlığı telefonda belli olmuyor hani kalın bir film gibi. Rahatsız edici bir çıkıntı filan yok. Gün ışığında da hiç sıkıntı olmadı. Yalnız ekran filmleri çok çabuk çiziliyor bu cam filmlerde çizilme olmuyor o açıdan daha iyi. ama bi kere telefondan çıkarınca tekrar kullanılmıyor.
  • quote:

Hocam şöyle, ekran filminden azıcık daha kalın ama kalınlığı telefonda belli olmuyor hani kalın bir film gibi. Rahatsız edici bir çıkıntı filan yok. Gün ışığında da hiç sıkıntı olmadı. Yalnız ekran filmleri çok çabuk çiziliyor bu cam filmlerde çizilme olmuyor o açıdan daha iyi. ama bi kere telefondan çıkarınca tekrar kullanılmıyor.

Üstat parmak izi olayı nasıl. Hakkını veriyor mu parasının onu merak ediyorum. Rhino shield var onu alacaktım ama daha pahalı o. Aynı kalitedeyseler boşa onu almıyım. Az anlat hele parmak izi durumu matlık şeffaflık. Ekranın ışığını azaltıyor mu?
  • AlpKhanate kullanıcısına yanıt
    valla hocam önceden şeffaf ekran filmleri kullanıyordum onlarda ciddi bir problemdi bu parmak izi meselesi. Ama çok şükür bu daha iyi öyle sürekli bir leke durumu yok. Bir de çizilmiyor resmen normal cam gibi o da çok iyi. Görüntü mat değil baya baya şeffaf. Hakkını veriyor kısaca ;)
  • quote:

valla hocam önceden şeffaf ekran filmleri kullanıyordum onlarda ciddi bir problemdi bu parmak izi meselesi. Ama çok şükür bu daha iyi öyle sürekli bir leke durumu yok. Bir de çizilmiyor resmen normal cam gibi o da çok iyi. Görüntü mat değil baya baya şeffaf. Hakkını veriyor kısaca ;)

Hakkaten yok mu ya
    http://www.izleneo.com/dafoni-premium-tempered-glass-screen-protector/
    Şu videodaki 1.35deki gibi mi? Eğer hakkaten o şekilde hiç parmak izi tutmuyorsa düşünmem alırım. Dafonin bir 68 tl olan senin model var bir de 27 tl olan daha ucuz model var. Herhalde seninki kat kat iyidir. Bir bilgin var mı?
    Bir de şunu anlamıyorum dafoni türk markası mı? Hiçbir yabancı sitede satışını göremedim anca türk siteleri.

Bir de koruyucu cam mı yoksa diğerleri gibi plastik bant mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpKhanate -- 23 Haziran 2014; 18:24:53 >

• AlpKhanate kullanıcısına yanıt
    valla hocam incecik bir cam gibi hani bana plastik gibi gelmedi ama genlde fiyaları yüksek ben görmedim 27 tl olanı, dafoninin içinden orjinallik kartı çıkıyor zaten ordan orjinal olup olmadıgını test edebiliyoruz.
    Dafoni sanırım türk markası çünkü türkçe açıklaması da var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.