Bildirim
Z2-LG G3
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İşlemci ve GPU değerleri kafa kafaya birtek G3 ün rami 1 gb daha fazla bence oyunlarda z2 daha iyidir çünkü ekran çözünürlüğü g3 den daha düşük oynları daa rahat oyanatır. -
quote:
Orijinalden alıntı: samedcapkin
İşlemci ve GPU değerleri kafa kafaya birtek G3 ün rami 1 gb daha fazla bence oyunlarda z2 daha iyidir çünkü ekran çözünürlüğü g3 den daha düşük oynları daa rahat oyanatır.
Yanlış bilgi vermeyin hocam z1 2gb ram.Z2 3gb ram var.Ben z2 alırdım.Bu arada daha sağlam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oyun için z2 daha iyi olur -
quote:
Orijinalden alıntı: quatrox
quote:
Orijinalden alıntı: samedcapkin
İşlemci ve GPU değerleri kafa kafaya birtek G3 ün rami 1 gb daha fazla bence oyunlarda z2 daha iyidir çünkü ekran çözünürlüğü g3 den daha düşük oynları daa rahat oyanatır.
Yanlış bilgi vermeyin hocam z1 2gb ram.Z2 3gb ram var.Ben z2 alırdım.Bu arada daha sağlam.
Aynen ben yanlış bakmışım 3gb mış Rami. -
Z2 öneririm. Kendimde bir Z2 kullanıcısıyım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen
z2...
kasma kasılma yok...
asphalt 8 mükemmel oynanıyor...
üstüne ben ps3 kol aldım...
tadından yenmedi... :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X