Konu: Arkadaşlar yaklaşık 1 yıl önce Sony Xperia Z2 telefon ile birlikte şarj kapağı yıpranmasın diye "Sony Xperia Z2 Manyetik Şarj Ünitesi DK36" aldım. Bir kaç ay önce Z2 ' nin ekranı kırıldı. Şu an da telefonum ekranı kırık bir şekilde duruyor. Sizlere sormak istediğim şu;
1-) DK36 manyetik şarj ünitesi Z3 Compact ile uyum sağlar mı ?
2-) Sizce Z2 ' nin ekranını tamir ettirmek ne kadar mantıklı ? Not: Ekranın servis tarafından yenilenmesi 700 TL.
Servis temiz yenileyecekse (orijinal gibi) yaptırın , forumda sunstorms arkadaş 1100e çok temiz cihaz satıyordu yaptırmak yerine ona da bakabilirsiniz .
Girişleri aynı cihazların ama dockların farkı incelik ile ilgili sanırım ,denemek lazım zarar vermez cihazlara
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Creedence Clearwater R.
Servis temiz yenileyecekse (orijinal gibi) yaptırın , forumda sunstorms arkadaş 1100e çok temiz cihaz satıyordu yaptırmak yerine ona da bakabilirsiniz .
Girişleri aynı cihazların ama dockların farkı incelik ile ilgili sanırım ,denemek lazım zarar vermez cihazlara
Hocam Telervis'e e-mail attım. Durumu anlattım ve fiyat bilgisi istedim. Geri dönüş yapmalarını bekliyorum. Önerin için teşekkür ederim ama 2. el elektronik cihazlara pek sıcak bakmıyorum. Çünkü 2. el elektronik cihazlar her zaman risklidir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme