Şimdi Ara

z2 mi g3 mü[ z2 alindi] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bLockhiT^

quote:

Orijinalden alıntı: Ele7en

quote:

Orijinalden alıntı: quatrox

quote:

Orijinalden alıntı: Ele7en

quote:

Orijinalden alıntı: quatrox

Z2 kesinlikle.Lg yi nedense beğenmiyorum.Tasarım olaraksa tartışmaya girmiyorum.Sırf o ekrana iki tıklatma ile açılması için bile sony alınır ki zaten sony z1 sahibiyim.Z2 üzmez seni al.Ben bile teli cebimden çıkartıyorum parktta falan hemen bakıyorlar :-)

o iki tiklatarak acma LG de diye biliyorum Z2 de var mi o ozellik

Hocam düzelttim.Yanlış ifade etmişim.Sonuç olarak lg tasarımını beğenmiyorum kim nederse desin sony yakışıklı ve bence daha erkeksi telefon.

Sony Z2 aldim. Dediginiz gibi gercekten cok yakisikli bir telefon uzun vadeli kullanirim insallah.

Gerek size gerekte konudakilere gorusleri icin tesekkur ederim.

Bende alabilirim nerden ve kaça aldın acaba dostum

Vatandan 1449 TL'ye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• z2 de mesaj önizleme yok mu ıphone daki gibi arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: resdent

z2 de mesaj önizleme yok mu ıphone daki gibi arkadaşlar

Nasıl yani

• kısa mesaj geldiği zaman mesajın içeriği ana ekranda görünüyordu ıphone larda sony de ekran kapalıyken mesaj gelince sadece mesaj sesi geliyor ekran açılmıyor otomatik olarak
  • Hayırlı olsun, iyi seçim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamers.

Hayırlı olsun, iyi seçim

Teşekkürler

• Rica ederim
  • Ele7en kullanıcısına yanıt
    Z2 hayırlı olsun öncelikle.

İki tıkla açma özelliği z2 de var evet

http://www.androidbeat.com/2014/06/enable-double-tap-wake-xperia-z2/

Ama ben z3 kullanıyorum ve bu özelliği kapatmak zorunda kaldım çünkü telefon cebimdeyken kendi kendine açılmaya başladı. İsterseniz deneyin bir süre sıkıntı olursa kapatırsınız.

Bir not daha: Telefonun güç tuşuna tırnağınızla basmamaya çalışın. Hemen çizilme/soyulma oluyor. Mümkün olduğunca parmağınızla açın görüntüye önem veriyorsanız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: game07

Z2 hayırlı olsun öncelikle.

İki tıkla açma özelliği z2 de var evet

http://www.androidbeat.com/2014/06/enable-double-tap-wake-xperia-z2/

Ama ben z3 kullanıyorum ve bu özelliği kapatmak zorunda kaldım çünkü telefon cebimdeyken kendi kendine açılmaya başladı. İsterseniz deneyin bir süre sıkıntı olursa kapatırsınız.

Bir not daha: Telefonun güç tuşuna tırnağınızla basmamaya çalışın. Hemen çizilme/soyulma oluyor. Mümkün olduğunca parmağınızla açın görüntüye önem veriyorsanız.

Tesekkurler.

Ben genelde çif tıklama ile aciyorum kilidi oldugu icin cebimdeyken sorun olmuyor :)

O tusdada tırnagı ile açan var mı ki denedim bi yanlışlıkla bile tırnagımla acmam :) :)

Arkadaşımda z1 var onun soyulmuş ben de dikkat etmedim çizikler var. Tırnakla açamıyorsanız ne güzel işte :).
    Manyetik şarj vs almayı düşünürseniz çinden çok uyguna alabilirsiniz (10 tl civarı). Yan kapakları aç kapa yapmak su geçirmezliğe zarar veriyor diye biliyorum. Yine de su geçirirse ürün değiştiriliyor bana böyle olmuştu en azından.

• quote:

Arkadaşımda z1 var onun soyulmuş ben de dikkat etmedim çizikler var. Tırnakla açamıyorsanız ne güzel işte :).
    Manyetik şarj vs almayı düşünürseniz çinden çok uyguna alabilirsiniz (10 tl civarı). Yan kapakları aç kapa yapmak su geçirmezliğe zarar veriyor diye biliyorum. Yine de su geçirirse ürün değiştiriliyor bana böyle olmuştu en azından.

Evet manyetik sarj cihazı alacağım ama cibden degil burdan kaliteli birşey almayı dusunuyorum

O zaman orjinal olarak dikkatli olun manyetik şarj kablosu kesinlikle yok, manyetik stand var. N11 de vs satılıyor sony yazıyor ama çakma.

Orjinalini alın benim ekranda sararma oldu siz söyleyince düşündüm belki Çin malı kablodan dolayı olabilir tabi düşük ihtimal.

• quote:

O zaman orjinal olarak dikkatli olun manyetik şarj kablosu kesinlikle yok, manyetik stand var. N11 de vs satılıyor sony yazıyor ama çakma.

Orjinalini alın benim ekranda sararma oldu siz söyleyince düşündüm belki Çin malı kablodan dolayı olabilir tabi düşük ihtimal.

Siz böyle diyince almaktan vazgectim

www.hepsisonycom/?urun-7259-sony---dk36-xperia-z2-icin-sarj-unitesi

Üstteki ürün orjinal bunda bir sıkıntı olmaz. Bendeki çindendi.

Benimki biraz tahmin. Garantiye yollarsam sorun belli olur. Pek belli olmuyor ama hoş değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi game07 -- 9 Eylül 2015; 19:43:02 >
  • quote:

www.hepsisonycom/?urun-7259-sony---dk36-xperia-z2-icin-sarj-unitesi

Üstteki ürün orjinal bunda bir sıkıntı olmaz. Bendeki çindendi.

Benimki biraz tahmin. Garantiye yollarsam sorun belli olur. Pek belli olmuyor ama hoş değil.

Sony magazalarında satılıyor mudur?

Çoğu sony centerda var hocam. Ama gitmeden önce stok kontrolü için arayın derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.