Bildirim
Z2'mi M4 Aqua mı? [Tavsiye]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
m4 ü tasarlayanlara hayret ediyorum. o kadar özellik+fiyat sonra sen kullanıcıya bırak 1-2 gb alan. çok komik bence. -
oyunla işi olmayan biriyseniz m4 aqua tercihi yerine olacaktır bence. -
Z2 tabi ki. -
Çok fazla oyun oynamıyorum ancak hiç oynamam diye bir şey yok. En azından heartstone oynamak istiyorum oyun zaten 1.2gb, m4 alırsam hafızadan sorun yaşamaktan korkuyorum.
z2 daha cazip gibi -
quote:
Orijinalden alıntı: keftar
m4 ü tasarlayanlara hayret ediyorum. o kadar özellik+fiyat sonra sen kullanıcıya bırak 1-2 gb alan. çok komik bence.
Aynen hocam şunu 50 lira daha pahalı yapıp 16 gb yapsalar peynir ekmek gibi satılacak cihaz -
Ben de aynı durumdayım aslında M4 aqua çok iyi olmuş ama şu hafıza sorunu yüzünden Z2 mi alsam acaba diyorum.Aklıma takılan Sony Z2 yi daha ne kadar destekler? Çok iyi cihaz ama sonuçta Z3 çıktı ve eminim çok yakında Z4 çıkarırlar.Z3+ ı saymıyorum bile.
Yani birden geride kalacak.M4 ise çok daha güncel ve son jenerasyon bir model.Selfie kamerası 5mp olması da avantaj.Bilemedim kararsızım hala.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Z2 iyidir hocam...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizinle aynı durumdaydım ancak tercihim Z2 oldu,
performans,kamera,ekran çözünürlüğü vs. birçok özelliği daha güçlü geldi bana. -
Kesinlikle Z2
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X