Şimdi Ara

Z2 mi yada z2 fiyatına başka bir telefon mu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yorumlarınızı beklıyorum. şimdiden teşekkurler....

• Hocam lg g3 z2 ye göre biraz daha iyi 32 gb olanını alırsanız yarı yolda bırakmaz.bende carsamba günü bizdeuygundan lg g3 32gb alıcağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • z2 suankı azda olsa dusmus fıyatı ılede cazıp ayrıca g3 un 32lıgındende daha performanslı,snapdragon 805lı g3 bıle m8 den gerıde kalıyor mesela o gereksız 2k ekran olayı hem bataryayı hem ıslemcıyı olumsuz etkılıyor ve taıkı kasa saglamlıgı falan yıne z2 ıyı,g3e kotu cıhaz demıyorum gayet ıyı ama z2 varken g3 almam ben sahsen.
  • beyazates03 B kullanıcısına yanıt
    Hocam O kadar bütçeniz varsa android tarafından en iyi seçim z2 olacaktır
  • z2 ıcın ısınma sorunu olduguna dair soylentılere ne dersınız. boyle bır sıkıntı yasayan oldu mu???
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazates03

z2 ıcın ısınma sorunu olduguna dair soylentılere ne dersınız. boyle bır sıkıntı yasayan oldu mu???

Her cihaz ısınır.
    Isınmayı sorun olarak görmek için o cihazın 50 dereceyi geçmesi lazım.
    Z2, ısınıyor fakat 50 yi görmüyor.
    Birde ısı borusu ile sıcaklık kasaya dağıtılıyor yani ısıyı dışa verdiği için ısıyı hissediyorsun.
    Plastik cihazlar aslında daha fazla ısınır ama az hissedersin.
  • quote:

z2 ıcın ısınma sorunu olduguna dair soylentılere ne dersınız. boyle bır sıkıntı yasayan oldu mu???

Kardesim sony z1 ve z2nin tasarımında basarısız oldu. 6.inclik kasaya 5 inc koyuyolar tuğla gibi gòzüküyor.z2 nin baya kronik sorunlari var sebeke ısınma gibi arkadasim 1 ay once z2 aldi 20 dk oyun oynadim telefon sanki yanıyordu elimde tutamadım resmen.z2 yerine g3 hertürlü daha iyidir gerek hız gerek 2k ekran gerek kamerasi vs.coğu seyi z2 den üstün bizzat kendim denedim sahit oldum hele z2 nin kamerası rezalet g3 al rahat et

• Peki gercekten arastırdınız mı artıları eksılerı nelerdır g3 un. paylasırsanız???
  • G3 32 gb yada z2

• kesinlikle z2 fiyatına başka telefon daha iyi onu al
  • Git 2 telefonuda (G3-Z2) eline al hangisi içine sinerse onu al sonuçta 2side seni uzun süre götürecek telefonlar
  • çabuk biri gelmeden g2 32lik al paran cebinde kalsın diyeyimde kaçayım
  • Ben z2 nin şu özelliklerini sevmedim sesi dışarıya az veriyor ekranı en yüksek parlaklıkta bile soluk gözüküyor ve çerçeveleri çok kalın olduğundan ekran küçülüyor zaten tuşları ekranın içinde

• quote:

Orijinalden alıntı: sivaslee5828

quote:

Kardesim sony z1 ve z2nin tasarımında basarısız oldu. 6.inclik kasaya 5 inc koyuyolar tuğla gibi gòzüküyor.z2 nin baya kronik sorunlari var sebeke ısınma gibi arkadasim 1 ay once z2 aldi 20 dk oyun oynadim telefon sanki yanıyordu elimde tutamadım resmen.z2 yerine g3 hertürlü daha iyidir gerek hız gerek 2k ekran gerek kamerasi vs.coğu seyi z2 den üstün bizzat kendim denedim sahit oldum hele z2 nin kamerası rezalet g3 al rahat et

Lg alacaksın diye almadığın telefonu bu kadar kötülemek nedendir anlamış değilim.Sana göre tuğla gibi gözükebilir zevkler tartışılamaz ancak o kadar para verilecek telefonun malzeme kalitesi de üst düzey olması gerekir.Bu konuda sony lgye oranla çok daha üstün.Isınma olayından dem vurmuşsun ancak lg'nin z2ye oranla daha çok ısınıyor (İkisinide denedim durum aynen böyle) hatta öyle ısınıyor ki ekran parlaklığı full ise %90'a düşürülüyor ısınmadan dolayı ayrıca z2 den daha çok ısındığı teknoseyirin incelemesinde bile söylendi.Z2 kullanan biri olarak sadece ama sadece 4k da ısınıyor diyebilirim hiçbir şekilde g3 kadar yüksek miktarda bir ısınma yaşamadım.2k ekran konusuna gelirsek o ekrana o işlemci yetemiyor ki hem de bataryasını çok olumsuz bir biçimde etkiliyor.Z2 burada da 3200 mah bataryası ile daha avantajlı.Kamera kime göre,neye göre berbat eğer ön kameradan bahsediyorsan lg biraz daha iyi diyebilirim ancak arka kamerası lg den daha iyi sony'nin bizzat denedim.Hoparlör konusuna da değineyim z2 de stereo hoparlörler oldukça iyi tek rakibi bu konuda htc one m8 olabilir.Lg'nin mono hoparlörü ile karşılaştırmaya bile gerek duymuyorum açıkçası Son olarak ilk seriler dışındaki z2 lerde genelde sorun çıkmıyor.Sorun demişken kasası çatlayan,durduk yere kapanan g3leride hatırlatmak isterim.Bence hazır fiyatıda inmişken kesinlikle z2 almalısınız ancak her iki ürünüde iyice inceleyip öyle karar vermeniz daha iyi olacaktır.

• Columbia kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

z2 suankı azda olsa dusmus fıyatı ılede cazıp ayrıca g3 un 32lıgındende daha performanslı,snapdragon 805lı g3 bıle m8 den gerıde kalıyor mesela o gereksız 2k ekran olayı hem bataryayı hem ıslemcıyı olumsuz etkılıyor ve taıkı kasa saglamlıgı falan yıne z2 ıyı,g3e kotu cıhaz demıyorum gayet ıyı ama z2 varken g3 almam ben sahsen.

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.