Şimdi Ara

Z2 Sarj hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Daha dün xperia z2 cihaz aldım buradada araştırarak telefon ön kamera ve pil hariç mükemmel ötesi..
    Ön kamerada aslında kötü değil arkadaşlar idare ediyor ama sarjda bi sıkıntı olmalı yani ayarlarda güç yönetiminde %23 sarjım olduğu halde stamine moddayken 6 saat diyordu ama ben %100 sarjı 6 saatte rahat bitiririm. Girdiğim uygulamalarda aspalt 8 , subway surf , face , messenger , whatsapp , skype , snapchat , swarm , birkaç kamera uygulaması . Genelde bunları kullanıyorum ama telefonda benim indirdiğim 40 uygulama var.
    Neden bu sarj bukadar kötü geldi bana yada benim yaptığım bi yanlışmı var acaba ? Lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin..

• Ekran süresi ne kadar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 saat 14 dk
  • İyi bir süre, bir sıkıntı yok bence.

• Okadar övdüler ama böyle olacağınıda bilmiyodum keşke satın aldığım zaman yanında indirimle 50 tl ye verilen 10400 mAh taşınabilir sarj cihazını alsaymışım diyorum.
    Bu arada telefonu yoğun kullanan birisiyim yani cebimde süs gibi herzaman dursa tabi çıkarır 2 günüde süs için almadım.
  • Güncel!

• Aynı sorun bende de var dün akşam aldım daha şarj ve ısınma sıkıntılı 3-4 gün bekleyelim bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

İyi bir süre, bir sıkıntı yok bence.

Z2 için Wifi ful açık 5_5.30 saat normal mi
  • 5-5,5 saat ekran süresi normal. Diğer çoğu telefona kıyasla yüksek.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.