Şimdi Ara

Z2 Sarj hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Daha dün xperia z2 cihaz aldım buradada araştırarak telefon ön kamera ve pil hariç mükemmel ötesi..
    Ön kamerada aslında kötü değil arkadaşlar idare ediyor ama sarjda bi sıkıntı olmalı yani ayarlarda güç yönetiminde %23 sarjım olduğu halde stamine moddayken 6 saat diyordu ama ben %100 sarjı 6 saatte rahat bitiririm. Girdiğim uygulamalarda aspalt 8 , subway surf , face , messenger , whatsapp , skype , snapchat , swarm , birkaç kamera uygulaması . Genelde bunları kullanıyorum ama telefonda benim indirdiğim 40 uygulama var.
    Neden bu sarj bukadar kötü geldi bana yada benim yaptığım bi yanlışmı var acaba ? Lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin..

• Sürekli oyun oynuyor ve telefon elinden düşmüyor ise normal birşey benim cihazda aynı 2 gün gidiyor şarjı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şekilde benimde elimd3n düşmüyor telefon.gece 1 de halen %30 şarj kalıyor.çok oyun oynuyorsan buşekilde olması normal.z2 nin şarj süresi bence tamamiyle tatmin edici.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulamalar açık kalıyorsa sarj yiyebilir. Ayrıca stamina modu açıkken oyun vs oynarsanız daha çok şarjınız gider
  • TheRad67 kullanıcısına yanıt
    hocam benim her zaman stamina açık o nasıl oluyor ya daha fazla şarj yemesi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.