Şimdi Ara

Z3 ALINDI SİLİNEBİLİR.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WinqSaber

Bnede wp, bb, ,os eko sisteminde döndüm durdum. Bakalım ilk ciddi android deneyimi olacak kısmetse. Yemin ediyorum başka biri aldı diye alıyorlar şu zamzungu. Başka bir halt değil ya. Aynı uyuzluk bende de var

Cevabın için teşekkürler.

bizim şirkette şef müdürlere dağıtıyorlar, 50 kere inceledim kurcaladım şöyle alıcı gözüyle tekrar bi baktım yok abi samsung harbi yalan millet nasıl alıyor anlamıyorum samsungla sony malzeme kalitesi açısından dağlar var ama zevk meselesi bu telefonu kullananlara saygısızlık etmek istemem görüşümü yazdım. Neyse Z3C herşeyi geçtim sadece pil ömrü için bile alınır. Yeni aldığım için telefonu akşama kadar kurcalıyorum pili bitmiyor dün eve gittim bide ps4 e bağladım pili bitirmek için zar zor bitirdim. Şöyle normal bir kullanıcı için yani telefonunda ara sıra maile bakacak nete girecek bir adam için 3 gün rahat gider. İphonede hiçbirşey yapma durduk yere boşalıyordu batarya ofiste şarj aletim olmasa kullanamazdım telefonu.

• underdog kullanıcısına yanıt
    +1

Bana 3 gün gider o zaman. manitada yok zaten, mis
  • Z3 al..

Ram farkı var sadece denmiş

O bile başlı başına yeter

Hissetmesende elindekinin en iyisi olduğunu bilmek güzel his
  • Z4 bekleyip sonra alsanız daha iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z3compact alirim ben,ama ikiside uzmez cok iyi cihazlar

• quote:

İnşallah alırsınız paranızı. Öyle bir ülkedeyiz ki, hem çok pahalıya teknoloji satın alıyoruz hem de aldığımız teknolojik ürün sorunlu çıkarsa peşinden koşturmak zorunda kalıyoruz. Geçmiş olsun.

Hocam bugün Gold'u aradım bu hakem heyetinden rapor çıkınca muhatap olmam kişiye bağladılar. Tam olarak 20 defa aramışımdır, en sonunda dahilisini aldım yolda arabayla giderken bir kadın açtı.
    Böyle bildiğin bir insanı uykudan kaldırırsın ya o şekilde açıldı telefon cidden komik bir durumdu. Neyse ben olayı anlattım o da bilgisayarda ekran gördüğünü söyledi cihazla ilgili durumu.
    Şimdi gold'un yan şirketleri var,hatta sitelerinde gold bilgisayarın yan kuruluşudur diye en altta ibareler mevcut. Bunlarda pegasus ve ess elektroniktir.
    Bana diyor ki; Biz müşterilerimizin memnun olmadığı servislerle anlaşmalarımızı zaman zaman fesih edip farklı firmalara geçiyoruz.
    Bende dedim ki ben zaten memnun kalmadım o ayrı bir durumda; Sen diyorsun ki biz fesih ediyoruz.
    Hanımefendi dedim, sizin fesih edeceğinizi iddia ettiğiniz teknik servisler zaten sizin bünyenizde size ait olan servisler dalga mı geçiyorsunuz dedim benimle, kimi kime şikayet ediyorsunuz yani kimin firmasını kapatacaksınız kendi bünyenizdeki firmayı mı çöpe atacaksınız dedim apışıp kaldı yemin ederim sesi kesildi kadının. Haklısınıza bağladı olayı.
    Aynı kağıt bize de gelecek bende kağıdı teknik servise göndereceğim falan filan dedi illaki alacağım parayı ama saçmalıyorlar işi yokuşa sürüyorlar. İlla icraya mı vereyim falan dedim, yok yok merak etmeyin 8 kere servise gelen telefona itiraz olmaz dedi. Bekleyip göreceğiz.

• Teknode kullanıcısına yanıt
    Düştün bir kere kardeşim, halden anlamaz bunlar. Bende note4' de sıkıntı yaşadım. Cihaz sorunlu kardeşim. 2.300 tl vermişim yok kasa açık, yok tuşlar oynuyor vs. Gittim verdim servise, 10 gün bekledim tabi onay çıkmadı. Cihazı ter temiz vermiştim ama aldığımda 3-4 tane kılcal çizik olduğunu fark ettim ve cihazı servise sattım 2.300 tl ye. Velhasıl kelam sesin çıkmazsa üzerine su ikram ediyorlar. Böyle bu ülkeden farklı şeylerde beklenemezdi zaten.

Tekrar geçmiş olsun, en kısa sürede alırsın inşallah paranı.
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ilgin için.
  • Z4'e daha baya var gibi. Sonu yok bu bekleme olaylarının.

Teşekkür ederim cevabın için.
  • Ben z3 compact alırdım.
  • s.volkan kullanıcısına yanıt
    Güzel kafa karıştırıyorsun haaa

Teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinqSaber -- 15 Ocak 2015; 13:52:54 >
  • quote:

Düştün bir kere kardeşim, halden anlamaz bunlar. Bende note4' de sıkıntı yaşadım. Cihaz sorunlu kardeşim. 2.300 tl vermişim yok kasa açık, yok tuşlar oynuyor vs. Gittim verdim servise, 10 gün bekledim tabi onay çıkmadı. Cihazı ter temiz vermiştim ama aldığımda 3-4 tane kılcal çizik olduğunu fark ettim ve cihazı servise sattım 2.300 tl ye. Velhasıl kelam sesin çıkmazsa üzerine su ikram ediyorlar. Böyle bu ülkeden farklı şeylerde beklenemezdi zaten.

Tekrar geçmiş olsun, en kısa sürede alırsın inşallah paranı.

Tesekkurler ederim hocam. Ben zaten pes etmem etmeyecegim de , durumun bu noktaya kadar gelmesinin tek sebebi beni 8 kere servis yoluna sokmalariydi. İnat ettim yoksa siparis verip contayi evde de takmayi bilirdim ben. Ama hakkimi yedirmem asla. Pasa pasa odeyecekler zaten buradan da paylasirim sizlerle.

• z3 compact tam alınası bir telefon.
  • quote:

Güzel kafa karıştırıyorsun haaa

Teşekkür ederim

Compact alma ve bu mesajımı hatırla.

Bak yakın zamanda 4GB ramlı telefonla dolacak heryer. Halen senin elindeki telefon 2gb ramli olacak. Benim 1.5 sene aldığımda HTC ONE ile rami aynı. 2015 senesinde compact almak eğer maddi sorun yoksa ilerki dönemlerde can sıkar..

Sony nin en iyi telefonu XPERİA Z3 tür şu an..

Z3 compact değil..

Neden en iyisini almıyorsun ?

Xperia z4 bekle demiş arkdaşlar evet bu işin sonu yok ama z4 ile beraber 1 senelik amiral gemi olayı başlayacak sonyde. Bekle diyeceğim ama kafaya koymuşsun..

Bu mesajdan sonra Z3 hayırlı olsun diyorum sana :)

• s.volkan kullanıcısına yanıt
    Valla açıkçası haksız olduğun bir nokta yok. Fiyatlara bakıyorum Z3 15-20 günlük cihazlar 1650-1750 tl arasında değişiyor. Şimdi compact alsam 2.el 1.400 tl.

1.600 tl bandında temiz bir Z3 bulabilirsem almayı düşünüyorum. Büyük evet ama ekran ve ram aklımı çok karıştırıyor. Vermişken biraz daha vereyim 1 sene kullanayım minimum. Z4 çıkınca üzerine para verir geçeriz yeni cihaza diye düşünüyorum. Valla kafam allak bullak, bakalım sonuç ne olacak.

Ama iddiamın arkasındayım güzel kafa karıştırıyorsun

Çok teşekkür ederim vakit ayırıp yazdığın için.
  • Z3 Compact iyidir, ama şöyle bir gerçek var z3 daha iyi bir cihaz. Eğer bütçe el veriyorsa z3 öneririm...

• quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

Z3 Compact iyidir, ama şöyle bir gerçek var z3 daha iyi bir cihaz. Eğer bütçe el veriyorsa z3 öneririm...

Neye gore diyorsun? Kullandın mi? İnternette yorumda yok öyle kotu kullanmadığını da biliyorum sadece boyutları farklı cihazlari nasıl karsilastirirsin

• 1gb iPhone lar kullanılıyor hala su gibi lollipop guncellemesinden sonra RAM in önemi kalmayacak iPhone durumuna dönecek androidler sikintisiz yuksek modeller mükemmel olarak sikintisizz olacak. şuan 600mbdan fazla kullanan uygulama yok en iyi oyunlardan bahsediyorum üçünü ayni anda açıp oynarsınız ama yeni oyunlarda bi cogunda arkaya atinca ramden yemiyor diğer kalan kismida bir sure sonra kendi kapanıyor.
    Cahil cahil çıkıp burada o iyi bu kotu diyemezsiniz özellikle compact gibi bir efsane için. Büyük seven büyük alır tepsi gibi cebe sigmayan herkeste olan görgüsüz isi seven büyük alır ve ekran boyutu oldukça tatmin edici küçük degil. Hayır kullanmiyorsunuz kullananlarıda sinirlendirmeyin s5 ve s5 mini karsilastirmiyorsunuz ''Compact'' yani maket gibi bir şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrystaliZ -- 15 Ocak 2015; 23:31:20 >
  • quote:

Valla açıkçası haksız olduğun bir nokta yok. Fiyatlara bakıyorum Z3 15-20 günlük cihazlar 1650-1750 tl arasında değişiyor. Şimdi compact alsam 2.el 1.400 tl.

1.600 tl bandında temiz bir Z3 bulabilirsem almayı düşünüyorum. Büyük evet ama ekran ve ram aklımı çok karıştırıyor. Vermişken biraz daha vereyim 1 sene kullanayım minimum. Z4 çıkınca üzerine para verir geçeriz yeni cihaza diye düşünüyorum. Valla kafam allak bullak, bakalım sonuç ne olacak.

Ama iddiamın arkasındayım güzel kafa karıştırıyorsun

Çok teşekkür ederim vakit ayırıp yazdığın için.

Hocam bende ilk çıktığında diyordum compact alınır diye ama daha uzun vadeli ve büyük ekranın rahatlığı açısından para geldiğinde z3 alacağım tabi z4 çıkmamış olursa o zamana kadar.

• Teknode kullanıcısına yanıt
    ekranı o kadar küçük mü yahu. 4.7 ? iyi bence ya. Ben ekran derken çözünürlüğü kasdetmiştim. Büyük ihtimal compact alacağım forumdan arkadaşı ikna edersek :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.