Bildirim
Z3 COMPACT - M5
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Z3 c veya zenfone 2
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ıkısıde pısman etmeyecek cıhazlar,muhtemelen bataryada z3c daha ıyı olacaktır fakat m5 ın kamera ve donanım gucu bır tık daha yukarıda,aralarında 100 cıvarından fazla fark olmazsa bence m5,tabı burdan z3c tın zayıf oldugu anlamı cıkmaz cok ıyı bır cıhaz z3c -
Bende bu tür bi kararsızlıktayım bir de ek olarak düşündüğüm xperia z2 var. Aslında ben z2 alıcam da biraz eski çıkış tarihli olması android olduğu için kafamı karıştırıyor. Ama ses ve batarya z2 çok iyi diye okudum çok yerde senin için iyi olabilir.Bense bir yandan z3 compact ın boyutuna m5 in tasarımına hastayım. Bütçem 1500 tl m5 de çıkınca üç telefonu da detaylı inceleyip alıcam birisini.
Tabi o zamana bütçeyi arttırıp z3-lg g4 karşılaştırma konusu açmassam ,:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLockhiT^ -- 9 Eylül 2015; 22:17:51 >
aynen bende öyle düşünüyorum g4 ün tasarımı hoşuma gitmiyor ama z3 ün fiyatıda dolardan dolayı düşcek gibi durmuyor. Bnece ne kadar iyi olsana z2 biaz geride kalıyor. Elimde m5 i incelemedim daha
bi bakıp karar vericem artık. -
Peki m5 in işlemcisi hakkında bir bilginiz varmı X64 destekliyomu bide mediatek olduğundan pek bilmiyorum 801ac yi aratırmı. -
quote:
Orijinalden alıntı: cerka753
Peki m5 in işlemcisi hakkında bir bilginiz varmı X64 destekliyomu bide mediatek olduğundan pek bilmiyorum 801ac yi aratırmı.
M5 htcm9plusin cipsetini kullanior bu zaten fazlasiyla yeterli bir donanim bence
m5 ile z3c çok ama çok iyi cihazlar birbiriyle yarıştırmaya gerek yok. Aradaki farkı tercihiniz belirler. Daha minimal bir telefon mu yoksa ekran olarak daha geniş bir seçenek mi? soru bu olmalı bence. Cevabınıza göre alın gitsin ikisinden birini pişman olmazsınız.
(NOT: m5 in bir artısı şarj slotunun kapak altına alınmamış olması. z2 kullanıcısı olarak daha yekpare durduğu için hoşuma giden bir gelişme. sony omnibalance ismini verdiği bu klasik tasarımı çok farklı bir noktaya çekti) -
Cevaplarınız icin tesekkurler m5 i iyice inceledikten sonra kararımı vericem -
inceşemelerden anladığıma göre 801ac den daha iyi (çok çekirdekte). ama 810 kadar iyi değil 810 ezip geçiyor.
bana göre olan artılar şu şekilde.
işlemci daha iyi ve 64bit.
kamera daha iyi. 4k çekimlerde daha uzun çekim sunuyor.
z3c den de parlaklığı daha iyi olabilir.
eksileri ise
batarya değeri yetersiz gelebilir z3c şuanda çok iyi bir patarya değeri sunuyor.
grafik birimi biraz zayıf araştırdım bunuda biraz, iPhone 5s in gerisinde grafik birimi.
benim pek takmadığım ama kullanıcıların önem verdiği güncelleme durumu belirsin. Z serisine destek çok fzla M serisini bilmem.
wifi için ac desteği yok bunuda kullanabilceğimız pek yer yok onuda belirtmekte fayda var.
bende kız arkadaşıma almak için araştırıyorum. onun için z3c daha uygun gibi boyutundan ötürü ama m5 te cezbetmiyor değil.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Crauls
quote:
Peki m5 in işlemcisi hakkında bir bilginiz varmı X64 destekliyomu bide mediatek olduğundan pek bilmiyorum 801ac yi aratırmı.
M5 htcm9plusin cipsetini kullanior bu zaten fazlasiyla yeterli bir donanim bence
başkan bu m5 güncelleme almaz diyorlar.işlemciden dolayı varmı aslı acaba cıkmadı gitti c5 mi alsam diyorum 3 aydır tlfnsuzum.acilll geri dönüş yapppp. -
quote:
Orijinalden alıntı: adam john
inceşemelerden anladığıma göre 801ac den daha iyi (çok çekirdekte). ama 810 kadar iyi değil 810 ezip geçiyor.
bana göre olan artılar şu şekilde.
işlemci daha iyi ve 64bit.
kamera daha iyi. 4k çekimlerde daha uzun çekim sunuyor.
z3c den de parlaklığı daha iyi olabilir.
eksileri ise
batarya değeri yetersiz gelebilir z3c şuanda çok iyi bir patarya değeri sunuyor.
grafik birimi biraz zayıf araştırdım bunuda biraz, iPhone 5s in gerisinde grafik birimi.
benim pek takmadığım ama kullanıcıların önem verdiği güncelleme durumu belirsin. Z serisine destek çok fzla M serisini bilmem.
wifi için ac desteği yok bunuda kullanabilceğimız pek yer yok onuda belirtmekte fayda var.
bende kız arkadaşıma almak için araştırıyorum. onun için z3c daha uygun gibi boyutundan ötürü ama m5 te cezbetmiyor değil.
tebrik al bir eksik daha ben nasıl farketmemişim.wifi benim için önemli kasak çelik ti köşeler oldu.arka taraf cam dı.plastik oldu.wifi de ac yok.dur bakalım yavaş yavaş dökülüyor.zaten bu cihaz son android sürümü ile gelmiyor oda ayrı bir terane.
-
quote:
Orijinalden alıntı: cankal
quote:
Orijinalden alıntı: Crauls
quote:
başkan bu m5 güncelleme almaz diyorlar.işlemciden dolayı varmı aslı acaba cıkmadı gitti c5 mi alsam diyorum 3 aydır tlfnsuzum.acilll geri dönüş yapppp.
z serısı kadar almaz ama z serısıde abartı uzun guncellme alıor arkadas z1 e 5.1.1 vermeye baladı adamlar,ama m5 de kutudan cıktıgı halıyle kalmaz en az 1 tane alacaktır 2015 model cıhaz ve donanımı usutun zaten mazeret yok yanı,nan bana uygun ama snpdragn kadar cabuk almayabılır o ayrı
-
ac nin olmaması benim için pek eksik değil neden derseniz ona da şu şekilde yanıt verebilirim.
türkiyede 100 mbit internete sahip fazla kişi yok benim de16 zaten :) okullarda olur yada şirketlerde. buda ac nin olmamasını benim açından eksik bir şey olarak göstermiyor. zaten günümüzde en fazla 2 yılda bir telefon değiştiriyoruz zaten insanın nefsinin doymaması yetiyor yenisini almaya plastik çerçeveden rahatsız duymamak lazım malum z zerisi değik onlardada plastik var bazıları hariç.
ama şunu rahatlıkla diyebilir sony tusunamiden sonra beya toparlandı ve pazara adını daha sağlam cihazlarla yazdırmak istiyor bu yüzden bu cihazı çıkarıyor.. -
Mtk işlemcili olduğu için güncelleme alması Z serisi kadar kolay olmayacaktır bence. Tabi Sony'nin işi belli olmaz. Ne yapar eder verir belki :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X