Şimdi Ara

Z3 Compact mı Nexus 5 mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benimde asıl derdim sarj 10dk oyuna bakınca sarjın yarısı gidiyor, sırf sarj için sanırım sony z2 yada z3 alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz77

benimde asıl derdim sarj 10dk oyuna bakınca sarjın yarısı gidiyor, sırf sarj için sanırım sony z2 yada z3 alacağım.

Yapmayin hocam ya o kadar mi kotu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

benimde asıl derdim sarj 10dk oyuna bakınca sarjın yarısı gidiyor, sırf sarj için sanırım sony z2 yada z3 alacağım.

Nexus 5 için diyorsanız o kadar da değil

• bi ben mi yarim gun aliyorum su nexusla cihazdan cok memnunum ekrani,perf. vs cok tatmin edici guncelleme destegide uzun sure alicak fakat sarji cok kotu abi ciddi anlamda bu mukemmel telefona bu kadar kotu sarj koymalari canimi sıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Meraxes

bi ben mi yarim gun aliyorum su nexusla cihazdan cok memnunum ekrani,perf. vs cok tatmin edici guncelleme destegide uzun sure alicak fakat sarji cok kotu abi ciddi anlamda bu mukemmel telefona bu kadar kotu sarj koymalari canimi sıkıyor

Hocam misal olarak ortalama ekran sureniz ne kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Spigonzales

quote:

Orijinalden alıntı: Meraxes

bi ben mi yarim gun aliyorum su nexusla cihazdan cok memnunum ekrani,perf. vs cok tatmin edici guncelleme destegide uzun sure alicak fakat sarji cok kotu abi ciddi anlamda bu mukemmel telefona bu kadar kotu sarj koymalari canimi sıkıyor

Hocam misal olarak ortalama ekran sureniz ne kadar

6 7 saat oda 3g acmassam arada bi oyun muzik o kadar

• Z3c tabiki

• quote:

Orijinalden alıntı: Grkwnxs

quote:

Nexus 5 için diyorsanız o kadar da değil

hayır nexus 4 kullanıyorum.
  • genelde tüm telefonların kronik sorunları oluyor. Nexus5 de de güç düğmesinin bozulup takılı kalması ve telefonun sürekli restart etmesi gibi bir sorun var. Benim başıma aldıktan yaklaşık 1,5 sene sonra geldi, tamiri kolay. Bildiğim kadarıyla garanti kapsamında değişiyor ama aklınızda bulunsun.
  • Up
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.