arkadaşlar telefondan oyun oynarken oyundan cıkmak istedim geri tuşuna bastıım oyundan cıkmak istiyormusunuzda kaldı telefon dondu yarım saattir öyle kilit tusuna basıyorum ekrna simsiyah oluyor birdaha bastıgımda aynı ekrna geliyor kameraya basıyorum titriyor ama hala oyunun menusunde öylece kaldı 30 dkdırda öyle ne yapmalıyım telefon lazım bana suanda birini arattırıyorum telefon çalıyor ekrana bile gelmıyor hala oyunda ama oyunda oynnamıyor yani çıkmak istiyormusunuz diyoe
mertkomanM
kullanıcısına yanıt
Şarj kapağını açın orda kırmızı bir nokta göreceksiniz kürdan veya iğne ile ona 5-10 saniye basılı tutun telefon titreyecek ve yeniden açılacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: RdvnKrca
Şarj kapağını açın orda kırmızı bir nokta göreceksiniz kürdan veya iğne ile ona 5-10 saniye basılı tutun telefon titreyecek ve yeniden açılacak
sorunumu sim kart çıkar tak yaparak çözdü meraktna bakmak isteidm ancak şarj yerinde kırmızı nokta yok
Tekrar başınıza gelirse ses açma tuşuna basılı tutarak power tuşuna bir süre basın, cihaz kapanıp yeniden açılacaktır.
Telefonunuz bir daha böyle bir durumla karşılaşırsa, ki oyun ile alakalı bir durum yüksek ihtimal bug vardır oyunda.
Power tuşu + Ses açma tuşuna aynı anda basın ve basılı tutun. Telefon 3 kere titreyip kapanacak. Birkaç saniye bekleyin ve telefonu açın bu kadar.
Bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: mertkoman
quote:
Orijinalden alıntı: RdvnKrca
sorunumu sim kart çıkar tak yaparak çözdü meraktna bakmak isteidm ancak şarj yerinde kırmızı nokta yok
Arkadaşın dediği kırmızı nokta (bende sarı) hafıza kartı ve sim'in takıldığı bölümde, sim kartının yanında..
oraya bastım daha once tepki olmadı
quote:
Orijinalden alıntı: khramn
Tekrar başınıza gelirse ses açma tuşuna basılı tutarak power tuşuna bir süre basın, cihaz kapanıp yeniden açılacaktır.
Teşekkürler benimde işime yaradı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme