Şimdi Ara

Z3 Garanti Kabul Etmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 1,5 sendedir kulandığım Z3 Telefonumu ekranın bırden bıre siyah olmasından dolayı garantiye yolladım.
    sony nın sıkıntısını bılırsınız arka kapak benımkıde aldıkdan yaklaşık 4 ay sonra fılan arka kapak çatladı bende kullanmama bı manı olmadığından uzun süre öyle kullandım
    bügün garantıden aradıklarından ekran değişimi gerekiyomuş arka kapak kırıldığı için dio kullanıcı hatasi olduğunu söyluyolar. Anlıyacınız garantiye girmiyor 680 tl ücret talep ediyor ben baya zorlasamda ücretli yaptiracağimi söylüyolar ...

Ne yapmalıyım yardımcı olabılırmısınız...

• Benimde ekranım çıkmıştı ne yaptıysam garantiye sokturamadım. Heyete başvurabilirsin bir ihtimal sonuç çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oportace86

Arkadaşlar yaklaşık 1,5 sendedir kulandığım Z3 Telefonumu ekranın bırden bıre siyah olmasından dolayı garantiye yolladım.
    sony nın sıkıntısını bılırsınız arka kapak benımkıde aldıkdan yaklaşık 4 ay sonra fılan arka kapak çatladı bende kullanmama bı manı olmadığından uzun süre öyle kullandım
    bügün garantıden aradıklarından ekran değişimi gerekiyomuş arka kapak kırıldığı için dio kullanıcı hatasi olduğunu söyluyolar. Anlıyacınız garantiye girmiyor 680 tl ücret talep ediyor ben baya zorlasamda ücretli yaptiracağimi söylüyolar ...

Ne yapmalıyım yardımcı olabılırmısınız...

Heyete basvur ama sonucun cikmasi uzun surebiliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.