Şimdi Ara

z3 mü iphone 6 mı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: -zed-

quote:

Orijinalden alıntı: SirPhilosophy

quote:

Orijinalden alıntı: FaLaKacıBaşı

Sony z3 daha iyi htc m8 galaxy s3 den bile kötü bence

Troll gördüm de bu kadarını görmedim. Kumaşın malı belli uzak duracaksın. Hadi iyi trollemeler.

Troll değil ki . Cidden düşünce tarzı bu donanımhaber tavsiye var ya kesin o dur bu veya stevejones felan. Şu aralar ps alınca oyun takası , satış alış derken ceza almak istemiyorum yoksa iki çift laf bende ederdim . Replika cihazı orjinal diye satsan anlamıyacak adamlar gelmiş burda yorum yapıyor

Sabır taşı dayanamaz ki bunlara adama kanıt sunuyorum dediklerimi yanlışlayacak en ufak nokta olmamasına rağmen adam hiç biriyle ilgilenmeden trollüyor :) Buna gerçek hayatta anlatılır bu iş klavyeden olmuyor sanırım. Ama değmez bunlar selam verilecek adam değiller.

• sakın alma arkadaşım z3 ! pişman olursun yazık günah o paraya.. asus al daha iyi o derece... her cihazında muhakkak bir sıkıntı var z3 lerin bu benim 3. z3 üm ve bunda da sıkıntı var Allah belasını versin bunların başlıca sorunlar kasa açıklığı, lens kayması , pembe kamera sorunu, hoparlörde cızırtı.. bunlardan en az birisi muhakkak var her z3 de. servise yollasan yine değişen birşey olmaz çünkü bu gavat sony öyle pişkin ki pembe kameraya sorunundan yollarsın bazen pembe çekmesi normal der utanmadan. benim 1. cihazımda kasa açıklığı+cızırtı , 2. cihazımda da kasa açıklığı+cızırtı , 3. cihazımda kasa açıklığı+cızırtı+ pembe kamera var.
  • İ6 al kullan 5-6 ay beğenmezsen satar 0 z4 alırsın.
    Tabii z4, z3 fiyatına gelirse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasil bir stevejones kompleksidir bu,ben yokken bile her sey benden biliniyor,herhangi bir karsi yaziya hic tahammulleri yok,begenmedikleri cihaza gommek icin atilmayan takla kalmamis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.