Şimdi Ara

Z370 PC PRO - Realtek Audio Driver Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selamunaleykum. Geçen sene MSI anakart üzerine bir kasa topladım. Ve sorunsuz bir şekilde kullanıyordum. Fakat format atmam gerekti ve formattan sonra hiçbir şekilde Realtek uygulamasına erişemedim. En son olarak Realtek Audio Control uygulamasını buldum Windows Store'da fakat yüklemek istediğimde 0x803FB005 kodunda hata alıyorum.

Z370 PC PRO - Realtek Audio Driver Sorunu

Normal bir şekilde driver kurduğumda ise ne uygulama açılıyor ne de ayarları... Denetim masasınıda kontrol ettim fakat orada da hiçbir ayar bulamadım realtek ile alakalı. Sürücüleri aygıt yöneticisinden de kontrol ettim güncelleştirdim fakat yine uygulamaya hiçbir şekilde erişemedim. Şuan bilgisayarımda ön panel kulaklık mikrofon girişini kullanamıyorum. Anakart üzerinden bağlı olup olmadığınıda kontrol ettim.

Daha önce bu tarz bir problem yaşayan varsa çözebildimi çözdüyseniz nasıl yaptınız yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Not: Hata kodunu arattım yerli yabancı çoğu video'yu izledim fakat yine de olmadı. O kadar denediğim şeylere rağmen defalarca WS resetlememe rağmen hiçbir şekilde uygulamaya ne driver olarak ne de mağazadan erişemedim.

• öncelikle eksikse tüm windows güncellemelerini yap. program ekle kaldırda linki varsa realtek hd audio v.b. ses driverını kaldır. msi anakartın web sitesinden ses sürücüsünü indir.

bu linkten ddu uygulamasını indir.uygulamayı masaüstüne bir klasöre aç. cihazı güvenli kipte açıp ddu yu çalıştır. ses kartı seçeneğinden realteki seç ve temizledikten sonra yeniden başlatı seç. yeniden başlatınca indirdiğin ses driverını kur. mesaj gelince yeniden başlat. ve realtek audio control'ün otomatik olarak yüklenmesini bekle. şayet otomatik yüklenmesse genellikle manuel yüklemede sorun çıkarıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: eskibirkurt

öncelikle eksikse tüm windows güncellemelerini yap. program ekle kaldırda linki varsa realtek hd audio v.b. ses driverını kaldır. msi anakartın web sitesinden ses sürücüsünü indir.

bu linkten ddu uygulamasını indir.uygulamayı masaüstüne bir klasöre aç. cihazı güvenli kipte açıp ddu yu çalıştır. ses kartı seçeneğinden realteki seç ve temizledikten sonra yeniden başlatı seç. yeniden başlatınca indirdiğin ses driverını kur. mesaj gelince yeniden başlat. ve realtek audio control'ün otomatik olarak yüklenmesini bekle. şayet otomatik yüklenmesse genellikle manuel yüklemede sorun çıkarıyor...
    Hocam çok çok teşekkür ederim. Program otomatik olarak yüklenmedi ama bu sefa marketteki hata ile karşılaşmadım direk WStore'dan indirebildim tekrardan çok teşekkür ederim. İyi Forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: V1CT0RY

https://download.msi.com/dvr_exe/mb/realtek_hd_UAD_audio.zip
    Size de çok teşekkür ederim hocam. Driver arkadaşın yazdıklarını uyguladıktan sonra çalıştı. Teşekkürler. İyi Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihankc -- 30 Aralık 2019; 17:43:53 >
  • cihankc kullanıcısına yanıt
    birşey değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.