Şimdi Ara

Z5 premium galeride fotoğraflar gözükmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar dün akşama kadar hiç bir sorunu olmayan cihazımda bugün durduk yere kamera ile çektiğim yeni fotoğraflar galeride gözükmemeye başladı. herhangi birşey indirmedim kurmadım daha dün gece fotoğraf çekiyordum bugün öğlen saatlerinde durumu farkettim. galeride dün geceye kadar çektiğim tüm fotolar mevcut ancak yeni çektiklerim ve ss aldıklarım galeride gözükmüyor. kamera ile çekince bir kaç tane sağ alt köşeden fotoya tıkladığımda çektiklerim bazen açılıyor ancak kapatıp tekrar açılınca oradan da kayboluyor. birden fazla galeri ve kamera uygulaması denedim sonuç aynı. telefondan dosya yöneticisi ile baktığımda yeni indirdiğim kamera uygulamasıyla çektiklerim haricinde hiçbir foto gözükmüyor. pc ile bağladığımda bu klasörler yine boş. kamera klasörüne bir foto attım pc den telefon galerisinden gözükmüyor ancak dosya yöneticisiyle bakınca gözüküyor. sd kartın hafızasına girince telden ve pc den buradaki fotolar mevcut. fotoğrafların olması gereken yerlerde .nomedia dosyası bulunmuyor ancak telefonun dosya yöneticisi ve pc ile telefona giriş yaptığımda '' .eCtcQjbu1dgnvtFnvnr6yepTp1M= '' ve '' .HhTjqSRo6dybqDAV2ImUSREmnZU= '' isimli iki klasör mevcut içlerinde .nomedia dosyası var hem telefondan hem pc den ayrı ayrı sildim ancak kendi kendine yeniden beliriyorlar. telefona format atmadan herhangi bir çözüm mevcut mudur telefonda 60 gb gerekli dosya var ne bunları yedekleyebileceğim bir yer mevcut ne de bende indirmem gereken şeyleri tekrar indirmeye yetecek internet var. not:telefon rootsuz
    edit: telefon içerisinden .nomedia diye aratınca yaklaşık 20 tane falan dosya buldu ancak eklenme tarihlerine baktığımda bazıları 1 senedir telefonda mevcut hepsini silmem gerekli mi ? ayrıca verileri sd karta aktar dedikten sonra pc den baktığımda çektiğim ve kaydedilmeyen fotoğraflar pc den sd kart içerisinden gözükmeye başladı ancak telefonda hala gözükmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vlgtrn -- 26 Kasım 2016; 16:42:50 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE GARANTİ GÖZÜKMÜYOR
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.