Bildirim
Z5-premium ses kısıkken kendiliğinden açılıyor
Amazon.com.tr: Prime Üyelerine Özel: ?500'ye %15 indirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A24HW9BO9YIYZZ
18 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Güncel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yardım
Sıkıntı yazılımdan ziyade donanımsal olabilir,sizden başka bu şikayeti belirtene rastlamadım zira. Garantisi devam ediryosa ses kısma tuşuna baktırmanız işe yarayabilir
Yazılımsal olarak yapabilecekleriniz sınırlı zaten,bilgisayara bağlayıp onarım yapmayı deneyebilirsiniz. Ama dediğim gibi bence donanım problemi olması daha yüksek ihtimal. -
quote:
Orijinalden alıntı: denizzi82
Sıkıntı yazılımdan ziyade donanımsal olabilir,sizden başka bu şikayeti belirtene rastlamadım zira. Garantisi devam ediryosa ses kısma tuşuna baktırmanız işe yarayabilir
Yazılımsal olarak yapabilecekleriniz sınırlı zaten,bilgisayara bağlayıp onarım yapmayı deneyebilirsiniz. Ama dediğim gibi bence donanım problemi olması daha yüksek ihtimal.
Hocam yalnız sadece arama geldiği zaman telefon sessizdeyse eğer çok az sesi açılıyor.
Telefonu "tamamen sessiz"e alıp arattırdım kendimi ve öyle bir durumla karşılaşmadım,arama normal şekliyle ekranda gözüküyor ve telefonda herhangi bir ses yada ses artışı olmadı.
Yabancı forumlarda seninle aynı sıkıntıyı yaşayan birine rasladım şimdi,telefonu fabrika ayarlarına döndürdükten sonra problemin çözüldüğünü söylemiş. Sanırım çakışan bir durum var,istersen bir dene
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizzi82 -- 6 Mayıs 2016; 15:57:19 > -
Hocam sağolasın fabrika ayarlarına döndüm düzelti ama bu sefer de tüm resim ve videolarım gitti malesef. Sony pc suiti benzeri program ile yedekleme yaptım ama videolar ve resimler geri yükleme yapmadı
Rica ederim,işe yaramasına sevindim. Yedeklediğiniz verilere,eğer yedekleme başarılı olduysa erişmekte sıkıntı yaşamamanız lazım. Bilgisayar üzerinden yedeklediyseniz,aynı şekilde bilgisayar üzerinden restore edebilmeniz lazım.
Program üzerinden yedekleme yapmadığım için pek fikir sahibi değilim ama,bir yolu vardır mutlaka -
quote:
Orijinalden alıntı: denizzi82
Rica ederim,işe yaramasına sevindim. Yedeklediğiniz verilere,eğer yedekleme başarılı olduysa erişmekte sıkıntı yaşamamanız lazım. Bilgisayar üzerinden yedeklediyseniz,aynı şekilde bilgisayar üzerinden restore edebilmeniz lazım.
Program üzerinden yedekleme yapmadığım için pek fikir sahibi değilim ama,bir yolu vardır mutlaka
İnşallah bulurum bi yolunu, küçük kızımın bir sürü resim ve videosu gitti malesef. Ben bilgisayar üzerinden yapmıştım
Hocam bugün bende de başladı bu ilginç bir şekilde. Titreşimdeyken kendiliğinden sesi açılıyor anlam veremedim bir türlü. Kapatıp açtım yine aynısı oldu. Kulaklık tuşlarının kontrolü için bir uygulama yüklemiştim ondan mı oldu acaba kontrol edeceğim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Joe.Joe
Hocam bugün bende de başladı bu ilginç bir şekilde. Titreşimdeyken kendiliğinden sesi açılıyor anlam veremedim bir türlü. Kapatıp açtım yine aynısı oldu. Kulaklık tuşlarının kontrolü için bir uygulama yüklemiştim ondan mı oldu acaba kontrol edeceğim.
Hocam sorun bende tekrarladı, var mı acaba yol gösterecek birisi
quote:
Orijinalden alıntı: ihtiyatlı
quote:
Muhtemelen bende o kulaklık uygulamasından kaynaklı bir sorun hocam. Sizde var mı o tarz bir uygulama?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
Muhtemelen bende o kulaklık uygulamasından kaynaklı bir sorun hocam. Sizde var mı o tarz bir uygulama?
Herhangi bir kulaklık uygulaması yok hocam bende
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Herhangi bir kulaklık uygulaması yok hocam bende
Tuhaf bir şey hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sizde devam ediyor mu hala, önceden fabrika ayarlarına döndükten sonra düzeliyordu, şimdi düzelmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X