Şimdi Ara

z500 de karanlık ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • z500 laptop aldım. ikinci gün, altında görüntüsü zar zor seçilen bir karanlık ekranla karşılaştım. bir arkadaş winndows güncellemesinin böyle bir sorun yarattığını söyledi. ürünü iade ettim.biraz aklım karıştı. şimdi merak ediyorum. bu yorumdaki doğruluk payı nedir? z500 sahibi arkadaşlar hiç windows güncellemesi yapmıyorlar mı? aldığım cevaplara göre yeni bir z500 alıp almamaya karar vereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanilergun -- 23 Eylül 2013; 18:34:53 >

• İntel hd graphics güncellemesinden donra parkaklık arttırılmıyor. Çözümü var ama sürüm düşürünce kökten hallolur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KakaoluBiskuviCetesi kullanıcısına yanıt
    sürüm düşürmek ne anlama geliyor. yani güncelleme yapılamıyor mu? bu durumda almamak daha mı iyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanilergun

sürüm düşürmek ne anlama geliyor. yani güncelleme yapılamıyor mu? bu durumda almamak daha mı iyi?

z500 de karanlık ekran sorunu

Ya böyle yapıcan yada intelin son driverini silip bi öncekini kurucan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle şartlı şurtlu bilgisayar mı olur? z500'den vazgeçtim. kullananlara hayırlı olsun..
  • inter graphic 4000 güncellemesini yapmayacaksın sadece. bu güncellemeyi yaparsan karanlık ekran sorunu çıkıyor.(güncellemesi de çok önemli değil)

nasıl düzelticem diyorsan aygıt yöneticisine gir intel grapihc 4000 sağ tıkla özellikler de ve sürücüye geri dön de. sorna 5-6 dakika içinde düzeliyor pc
  • Bende tam tersi durum oldu.İntel graphic 4000 driverını yüklemeden önce ekranımı karartım yanlışıkla,düzeltemedim.Sonra driveri kurunca düzeltebildim.Şu an istediğim gibi oynayabiliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.