Şimdi Ara

z500 hakkında sorunlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gospi

quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

hocam aradaki ekran karti farkini keske soyleseydiniz :( ben sanirim iade ederdim. cok sinir bozucu ve soverdim sanirim. gecmis olsun

dediğim gibi hocam 7/24 oyun oynayan biri değilim bi de pc lazım bi de onla uğraşamıcam tekrar gönder falan. arada çok fark yok ekran kartlarında zaten

Araya giriyorum ama benim istedigim bilgisayarin ekran karti da gt740m kotu mu bu kart ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikincielucak

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

hocam aradaki ekran karti farkini keske soyleseydiniz :( ben sanirim iade ederdim. cok sinir bozucu ve soverdim sanirim. gecmis olsun

dediğim gibi hocam 7/24 oyun oynayan biri değilim bi de pc lazım bi de onla uğraşamıcam tekrar gönder falan. arada çok fark yok ekran kartlarında zaten

Araya giriyorum ama benim istedigim bilgisayarin ekran karti da gt740m kotu mu bu kart ?

ben gayet memnunum yeni most wanted falan sorunsuz yüksekte oynuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Umarım ekran kirişlerinde siz de problem çekmezsiniz..Bkz z500 problemleri..Hallettinizmi win8 problemini

evet çok şükür hallettim çogunu. sadece hard disk olayı kaldı. win kurarken 700 gb lık kısım vardı onu biçimlendirmemişim ondan. yeniden kursam windowsu düzelir sanırım. başka çaresi var mıdır tekrar kurulum dışında
  • quote:

Umarım ekran kirişlerinde siz de problem çekmezsiniz..Bkz z500 problemleri..Hallettinizmi win8 problemini

ekran kirişinde nasıl bi sorun oluyor ?
  • quote:

quote:

ekran kirişinde nasıl bi sorun oluyor ?

Ekranın kasaya bağlandığı menteşelerde sorun yaşayanlar olmuş.
  • BordooMaavi kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.