Bildirim
z5070 i7
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Biran önce servis ara laptop gönder. Azıra tespit edince size mesaj, mail gelir. Eğer laptop yenisi ile değiştirmek ya da para iadesi almak istiyorsanız gelen mesajtan sonra arayın laptobun tamir edilmemesini iade form yollamalarını isteyin. Ürün ile iade formu size yollanacak aldığınız mağazaya giderek ürünü verip aynısını ya da başka ürün yada para iadesini alabilirsiniz. Aynı model laptop aldım fan hdd problemi vardı dediğim işlemler sadece 1 hafta sürdü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi royalfth -- 10 Haziran 2015; 11:24:56 > -
Hocam ne yaptınız? -
şu an bekliyorum. haftaya görüşücem. aynı modelle değişiklik yapsam aynı sıkıntı olurmu sizce farklı bi model mi denemeliyi asusun 12gb ram li ve gtx 850 li modelinimi alsam -
quote:
Orijinalden alıntı: mmete01
şu an bekliyorum. haftaya görüşücem. aynı modelle değişiklik yapsam aynı sıkıntı olurmu sizce farklı bi model mi denemeliyi asusun 12gb ram li ve gtx 850 li modelinimi alsam
Hocam bu konuda bir şey söyleyemem tamamen kullanım alanınıza bağlı ayrıca aradaki fiyat farkını da unutmayın. Ben Lenovo Z5070 i5 modelini aldım kullanım amacıma uygun olarak. Ekran kartının GT840M olması dışında bir sorunum yok ancak onu da idare edeceğim. -
Pc depo da asus , elimdeki modelden daha ucuz. Sadece harddiski 500 gb asusun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bu servisler adamı deli eder, adam sorununa bak çözüme bak harddisk, kardeş bence değişim şansın varsa değiştir
Selamlar,
Bence sorun donanımsal değil yani en azından HDD kesinlikle değil o konuda eminim.
Harici ekranda test etme imkanın var mı ? Bakalım orada da bu sorunu yaşayacak mısın. -
Arkadaşlar ikinci defa servise gönderdim bilgisayarı. Bu sefer anakart ve lcd ekran değişmiş. Kargo dün geldi ama hasarlı geldi. Tutanak tuttuk. Ama bilgisayar bende kaldı. Kargo sırasında düşürmüşler sanırım. Tutanagı kargocu aldı gitti. Bundan sonra ne yapmalıyım bilen varmı.
quote:
Arkadaşlar ikinci defa servise gönderdim bilgisayarı. Bu sefer anakart ve lcd ekran değişmiş. Kargo dün geldi ama hasarlı geldi. Tutanak tuttuk. Ama bilgisayar bende kaldı. Kargo sırasında düşürmüşler sanırım. Tutanagı kargocu aldı gitti. Bundan sonra ne yapmalıyım bilen varmı.
Hocam sende de ne şans varmış ya. Aynıları başıma gelse şuan çoktan küfürleri savurmuştum sen bayağı sabırlısın. Bak tam da aynı bilgisayarı alma arifesindeyim ben işkillendirdin.
quote:
Orijinalden alıntı: xxSpecter
quote:
Hocam sende de ne şans varmış ya. Aynıları başıma gelse şuan çoktan küfürleri savurmuştum sen bayağı sabırlısın. Bak tam da aynı bilgisayarı alma arifesindeyim ben işkillendirdin.
İçimden ediyom zaten. Ben evde dwgildin kardeşim bakmadan almış. Bi gün sonra tutanak tuttuk. Ama lehime olmayacagını biliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X