Şimdi Ara

Z5500 Problemsiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    ilk seridir herhangibir arızası yoktur ve tamir edilmemiştir.
    görsel olarakta 10/9 seviyededir. ağır olduğu için elden satmak en mantıklısı olacaktır.
    FİYAT=650 Lira ve pazarlıksızdır. daha ucuza bulunması mümkün ricam fiyatı yüksek bulan kişilerin diğer z5500 lere yönelmesidir. Tabiri caiz ise canı alınmamıştır sebebide abimin evinde süs niyetine beklemesi kendisine sony gtk-x1bt alıp elinden aldım şuan da5000pro ile birlikte kullanıyorum. ama 2 sistemide satıcam gibi gözüküyor evde problem oluyor çünkü 50-100m uzaktan, üst sokaktan şikayete falan geliyorlar
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• İst içi olsaydı 500 e alabilirdim, 2 kez alıp sattım bu sistemi hep 500 civarına..
  • Acikcasi 600e verebilirim fakat daha asagi biraz zor gozukuyor cidden cok saglikli ve problemsiz bi z5500 ayrica evden onay cikarsa satmak istemem cunku gercekten mid tiz eksikligini da5000pro cok iyi kapatiyor 2si voltran oldu mubarek
    Takasta aklima yatan bisey olursa olabilir tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Duvan.35 kullanıcısına yanıt
    Bnde galaxy s3 var işine yarar mı? Pm atarsan konuşuruz.

• Bu sistem eskimedimi yahu bu fiyat fazla degilmi

• quote:

Orijinalden alıntı: mthNKsk99

Bu sistem eskimedimi yahu bu fiyat fazla degilmi

Evet bu sistem eski hatta bendekide ilk nesil yani baglanti kismi ciplak kablo ile(bence faydasi var mesela da5000pro midlerini baglayip daha iyi ses almam gibi)
    Eski fakat muadili bi sistem varmi ? Malesef yok :) bunun gorsel ve ses olarak verdigi keyifi verecek alet bi elin parmagini gecme hi-fi olayina girecek olursak benden uzak olsun benim sesteki tek kriterim "titresim"
    Evim mustakil, 2 cihaz ayni anda yuksek seviyede girtlagimi titretiyor :)
    Cihaza gelicek olursakta 2007de aldik sanirim sifir olarak, abimde duruyordu dogru durust dinlemedi bile kuzu gibi yatti ne ariza yapti ne tamire gitti. evet fiyat cok az degil ama kimseye zorla satmiyorum vede satmak istemiyorum. evdekiler ikna oldugu takdirde bu iki sistemi 30mkarelik odama kuracagim zaten :)
    500 lirayada satilik olani var kac el degistirmis, kac kere tamir gormus orasi muamma tabi..
    Almayi dusunuyorsaniz daha ucuz olanlara bakabilirsiniz benim fiyatim belli usulen 50lira ikram yapar yada kargosunu karsilarim alicinin alan kiside dua eder..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    logitech z5500 için ses kartı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.