Şimdi Ara

Z690, i9 12900K, DDR5 RAM! Hepsi bu kutuda! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Burak ve Erdi'ye laf yok. Daha iyi incelemeleri yapabilecekleri piste alalım yapsınlar. Ama sadece işlemci RAM vs değil modem, kulaklık, dac vs incelemeleri de yapacaksınız.

• gokhanvai kullanıcısına yanıt

oldu mu o kadar ya

• İntel fena duvara tosladı kanımca. 12900k yük altında sıvı soğutma ile 90 dereceleri görüyor. Overclock olayına hiç değinmiyorum çünkü 330 watt gibi bir değer çekiyor yük altında. Ki sırf şu sıcaklık olayı ve özellikle güç tüketimi facia. Yabancı yayınlarda özellikle bu konulara dikkat çekiyorlar. DDR5 ise çip krizi ve donanım fiyatlarının yükseldiği bu dönemde ne kadar gerekliydi bilemiyorum. Elinde 3600-4000mhz gibi hızlarda yüksek kapasitede belleği olanlar muhtemelen z690'nın Ddr4 modellerini alacaktır çünkü yeni bellekler yüksek fiyattan satılacak. Pcie 5.0 ise tamamen pazarlama hamlesi. Uzun lafın kısası AMD gibi yeni bir mimari geliştirmeleri şart. Yoksa bu mimari de çok getirisi olmaz intel için. Bu güç tüketimi ve sıcaklıklarla..

• Aslında Erken ve gereksiz bir gecis oldu sırf intelin kendi basarısızlıgını birsekilde baskalastırma cabaları size tesekkur ederim burak bey diger yayıncılar bellekleri detaylı göstermediler ki aslında frekanstan daha önemli olan birsey zamanlaması ki cl 38 cok yuksek bir deger ileride kesin cıkartırlar dusuk zamanlamalı. ssd konusundada cok haklısınız eger isiniz rander ve video editlemek degilse yani mühendislik ve yaratıcılık olarak ssd normal oyuncu ve kullanıcılara 3 cü nesil yeterli olucaktır . tesekkurler

• Aşık oldum sete resmen.

• Tam bir hazine kutusu olmuş. Anakarta hayran kaldım ki sadece anakart değil geriye kalan donanımlarda göz alıcı. Test tarafını merakla bekliyor olacağım. Video için teşekkürler. :)

• Diğer 12. nesil inceleme kitlerinin videolarını da izledim burada asus Z690 anakartta sunduğu external DDR5 m2 SSD paneli harika bir avantaj ve diğer markalarda bulunmayan bir ayrıntı bence harika bir video teşekkürler.

• fakirliğimden incelemeyi bile izlemedim. eskiden teknolojik haberleri, incelemeleri takip eder yine almazdım ama alabilecek gücüm vardı. ne alacak gücüm kaldı ne izleyecek merakım.

• Harika bir tasarıma sahip bir kutu. İçindeki performans resmen dışına yansımış. Test'leri merakla bekliyorum. Yenilikler ciddi bir avantaj kazandırıyor. 12. Nesil kendinden ciddi anlamda söz ettireceğe benziyor :)

• Intel 11th gen ile beraber yeniliklerine 12th gen ile sürdürüyor belliki, performans ve tasarım denilince ortaya çıkan sonucun içinde intel olunca başarısız olması beklenemez. Güzel deneyimleme elinize sağlık

• Kutu gibi kutu olmus 12. Nesil adindan sikca soz ettiriyor zaten video icin tesekkurler

• kit fenaa merakla performans testlerini bekliyorum

• 12.nesil gerçekten heyecan verici,adını şimdiden çok duyar olduk,test sonuçlarını da merakla ve ilgi ile bekliyorum

• dört gözle bi testleri bi de doların düşmesini bekliyoruz :D

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.