Şimdi Ara

Z87 Anakartlar İçin PSU Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar, Z87 anakart alıcam fakat bu yeni sistem 2x 8 pin EPS istiyor. Overclockta yapıcam acaba önerebileceğiniz psu modelleri neler olabilir ?
    Şuan kullandığım ve memnun olduğum aerocool 500W strike-x psu var bunun 1100W düşünüyorum sizlerin başka önerebileceğiniz modeller var mı ? Bütçe 500 TL

• Hocam diğer bileşenleriniz neler ve neden 1100W psu almak istiyorsunuz?
  • Bymorting kullanıcısına yanıt
    Anakart ve diğer parçaları yazar mısınız ?
  • İşlemci 4770K ve anakart olarak M Power Max düşünüyorum ve ekran kartı olarakta zotac gtx 560 AMP var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Seasonic 850 wattlığın hangi modelini önerirsiniz yani beni 5 yıl kadar götürsün en azından :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Bymorting

Seasonic 850 wattlığın hangi modelini önerirsiniz yani beni 5 yıl kadar götürsün en azından :)

X-850'yi öneririm hocam ben,5 yıl garantisi var çünkü
  • Çok sağol hocam tavsiyen için büyük ihtimalde alıcam onu fazla araştırmayada gerek yok uzadıkça uzuyor çünkü :))

• quote:

Çok sağol hocam tavsiyen için büyük ihtimalde alıcam onu fazla araştırmayada gerek yok uzadıkça uzuyor çünkü :))

Ne demek hocam,eğer alırsanız aldıktan sonra da görüşlerinizi belirtebilirseniz çok sevinirim, o konuda kesinlikle haklısınız araştırdıkça kafası karışıyor insanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dolphin/Lion

quote:

Çok sağol hocam tavsiyen için büyük ihtimalde alıcam onu fazla araştırmayada gerek yok uzadıkça uzuyor çünkü :))

Ne demek hocam,eğer alırsanız aldıktan sonra da görüşlerinizi belirtebilirseniz çok sevinirim, o konuda kesinlikle haklısınız araştırdıkça kafası karışıyor insanın

Tabi ki belirtirim hocam tekrardan sağolasın. Z87 hakkında bir bilgin varsa anakart seçimim nasıl sizce ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dolphin/Lion

quote:

Tabi ki belirtirim hocam tekrardan sağolasın. Z87 hakkında bir bilgin varsa anakart seçimim nasıl sizce ?

Rica ederim hocam :) o konuyu anakart konusunda bilgili hocalarımıza sormanızı tavsiye ederim,benim anakart konusunda yeterli bilgim yok malesef, yanlış bir şey söyleyip sizin de kafanızı karıştırmak istemem

• X850 güzel seçim olur.

Anakarta gelirsek, Z87 kartlar arasında en iyilerden biri :) Overclock için de memnun edecek cinsten.

Forumda da birkaç kişi kullanıyor zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.