Şimdi Ara

z906 + x-fi titanium dts -dolby digital ayarı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
9.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba decode ışığını her yerde yakma için kesin çözüm veriyorum youtube, instagram vs. 2 yöntem vereceğim kaliteli bir ses kartına ihtiyacınız var ana kartınız üst seviye bir anakart ise eğer ana kartınıza z906 optik out çıkışı ile bağlayın (Ana kartınızda optik out çıkışı yoksa 2.yönteme geçin)

1.Yöntem

1 - Microsoft store den Dolby Access uygulamasını indirin. (Not: Bu uygulama ücretli 1 hafta boyunca test edebilirsin)

2 - Denetim Masası/Donanım ve Ses/Ses tıklayın

3 - SPDİF out sag tıklayın Varsayılan aygıt ayarla ve yine sag tıklayın Varsayılan iletişim aygıt olarak ayarla seçin

4 - SPDİF out sag tıklayın özellikler tıklayın sekmelerden Uzamsal ses seçin ve Dolby Atmos secıniz uygulayın tamam deyıp pc restart atın  

Egerki 1.yöntem ile decode ışığını yakamazsanız veya yaksanız bile benim gibi verim alamazsanız kullandığım 2.yöntem optik out çıkışlı harici ses kartına ihtiyacınız var ses kartı konusunda Creative bu işin duayeni bilen bilir.

2.yöntem

Tavsiye edebileceğim test ettiğim 2 urun var bunlar:

1 - Creative Sound Blaster X4 USB Ses Kartı (Şuan aktif olarak kullandığım model yeni aldım)

2 - Creative Sound Blaster X-Fİ surround 5.1 pro USB Ses Kartı (Eski model olduğu için bütçe dostu)

Tavsiyem bütçeniz varsa hiç düşünmeden Creative Sound Blaster X4 modeli alın geçiniz x4 modeli X-Fİ surround 5.1 pro ye göre daha iyi ses veriyor fakat güncel fiyatı 7.500 TL baya tuzlu bütçeniz sınırlı ise Creative Sound Blaster X-Fİ surround 5.1 pro alın geçin yine işinizi görecektir fiyati 1500 - 2500 TL bandında driver resmi sitede mevcut Windows 11 destekliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bymuto -- 9 Nisan 2025; 0:44:46 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.