Şimdi Ara

z97 pc mate mi , z97 gaming 5 mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • öncelikle cevap yazdığınız için teşekkürler hocam. eğer vatan kabul ederse leon x hocamın dediği işlemci ve anakartı almayı düşünüyorum.
  • 4690 ve z97 Gaming 5 kullanıyorum.Gayette para verilir.Memnunum 6 aydır kullanıyorum.Sıkıntı yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    direk sata expresse bağlayıp kullanabiliyormuyuz yoksa bir aparat bir parça bişeymi lazım
  • O kadar komik ki şu başlık altında verilen yorumlar.Arkadaş diyor ki z97 pc mate mi , z97 gaming 5 mi ?Millet çıkmış yok bunu al yok şunu al hiçbirindede sebep yok kardeşim sen pc mate istiyorsun ama bu anakartı al sebebide yok ses chipseti farklıdır yok sata kontrolcüsü farklıdır yada şu özelliği onda vardır bundan yoktur dememiş.Boş kuru gürültü başka bişey değil.

Ben z97 pc mate ve z97 gaming 5 cidden arasındaki farkları merak ediyorum.Oturaklı , somut ve kaynaklara dayanan ibareleri .Bu arada overlock performansı iyi değil diyenler var.4790k ile 4.7'ye kadar çıkan arkadaşlarımız var forumda.faz muhabbeti yapan arkadaşlar kaça çıkacaklar merak ediyorum açıkçası 5.4 falan kullanacaklar sanırım onlar.Şurda Konuyu açan arkadaşın sorusunu cevaplayabilecek bilgiye sahip arkadaşlar konuya dahil olursa sevinirim.

http://forum.donanimhaber.com/m_94269363/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lathean -- 23 Ocak 2015; 12:33:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: black37

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-z87-g45-gaming-intel-z87-soket-1150-ddr3-3000mhzoc-anakart.html + mouse hediyesi var kardeşim öneririm gaming 5 in bi alt sürümüdür aslında şöle diyelim z97 gaming 5 daha güncel broadwell işlemci almayı düşünmüyosan dediğimi al
    ben önermekten bıktım millet eksilemekten bıkmadı biz burda dh halkı minumum parayla max performansı elde etsin istiyoruz

Sonra bu forum niye bu halde...gaming 5 kararında board zaten biri sistem topluyosa 3sene minimum değiştirmez o sistemi yeni gelecek broadwell işlemciler içinde %15 fark olsa farkı vermeye değmez yine... mis gibi board al kullan ama yok anlamaz bu forum kıtlık var çünkü 97 chipset olacak illa... neden çünkü herkes zengin herkes para basıyo yeni aldığı i5 4590 işlemcisini %15 fark için geçip broadwell i5 ile değiştirecek... 350 liraya şunun özelliğinde 97 board bulun alsın adam... Vaktinde önerdiniz 97 pc mate ucuzda ucuz diye ne oldu? ben dedim 5-6 ay sonra cortlayacak o board diye forum pc mate konusuyla doldu... mosfetlerinin markası dahi olmayan bir boarddan ne bekliyorsun ki? bide 4690k ile önerdiler g3258e overclock yapamazsın adam gibi o boardla...

Asus h81 gamer
    Gigabyte b85 g1 sniper
    Msi z87 g45

Üçlüsünden birini al fazla para verme zaten sen sistem değiştireceğin zaman ortada broadwell kalmayacak kim şuan i5 2500k sı varken i5 3570k ya geçiş yapıyor? paranı biriktir yenisini al demeyi biliyorlar...

• keremakdmr1 kullanıcısına yanıt
    Broadwell işlemci alacaksan gaming 5 al. Ama almayacaksan PC Mate :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.