Şimdi Ara

Zac jungler'mı yoksa Top lane mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet soru açık , Zac'in jungler olduğu maçlarda hoplayıp zıplayıp altüstettiği oluyor ganklarda . Ama solo oluncada karşısına aşırı iyi bir counter gelmedikçede karşısındakine farm bırakmıyor .

Edit : Zac etiketi neden yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Velasquez -- 28 Temmuz 2013; 16:56:27 >

• Ben solo daha çok zevk alıyorum.Jungle için hecarim en iyisidir bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: QenwiR

Ben solo daha çok zevk alıyorum.Jungle için hecarim en iyisidir bana göre

bende bugün aldım, baktım indirimde benimde solo hoşuma gidiyor karşındaki biraz sana doğru gelse bitti eğer kaçma skilleri yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: QenwiR

Jungle için hecarim en iyisidir bana göre

+1
  • Her ikisindede viable

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence jungle daha yararlı.
  • 2 sinde de viable. Solo oynarsa ölmüyor , jungle oynarsa sadece cj da zayıf o kadar gank'ları gayet sağlam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Vladimir mi Ezreal mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Meteos Rulez
  • ilk çıktığında aldım heroyu soloda jax leesin shen gibi şamplara kkarşı kotu ama kule altı oynaması mantıklı cok saglam kule altında jung eARLY BASARISIZ madredin pençeleri çıkıyorum gang atmak çok kolay e w q kombinesi işe yarıyor
  • Oyundaki en iyi kaçış skillerinden birine sahip gank yesen kaçıyorsun gank atmak istesen atıyorsun ama ben jungle oynuyorum soloda oynanıyor
  • Jungler.
  • solo oynayan adam laneyi ezmesi lazım. wukong gitsin topa yukarda kule falan bırakmasın zac solo adamı değil bence. rakibin kasmasına nasıl engel olacak . ama jungle zac = op'un tanımı
  • İki roldede iyi iş yapıyor,ancak Solo'da bence daha etkili Ganglardan E Skili ile kaçması büyük + Junglede ise Gene E Skili ile Gang atabilmesi büyük +
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.