Şimdi Ara

Zack Snyder's Justice League'den merakla beklenen yeni fragman paylaşıldı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Venom59

Ben bir yönetmeni sevmek zorunda değilim. Ben Batman hayranı biriyim ve daha fazla sevdiğim karakterin bu adamın ellerinde heba olmasını istemiyorum, içinde Batman olan ne varsa da takip ederim kimseyi ırgalamaz.

Bir yönetmen başarısızsa devam etmezsin. Marveldan örnek vericem ama içinde Josh olduğu için diyorum, adam Age of Ultronda batırdı, Ultron gibi bir karakteri harcadı ve kötü bir film çıkardı, naptılar adamı postaladılar başkaları geldi. İlk iki Thor filmi rezildi, iki yönetmeni de postaladılar. Bunun gibi örnekler daha çoktur mutlaka ama bir işte başarısızlık varsa bi sorgularsın.

Zack'in de hakkettiği buydu. MoS genel olarak harika bir film miydi ? BvS harika bir film miydi ? Ya adı yeter bi kere BvS diyoruz, ilk fragmanda nasıl heyecanlıydı herkes, sonra film bi çıktı bu ne dedik. İzlenebilir filmler bunlar, evet içlerinde iyi sahneler de barındırıyorlar da, sevenleri de vardır ama genel olarak baktığımız zaman çuvalladı çok fena çoğu otorite ve hayrana göre ve çuvallayan biriyle ısrarla devam etmezsin olay bu kadar basit hem de elinde böyle bir kadro varken. Bu filmleri yönetmek için can atan, ortaya daha iyi işler koyacak birçok insan mutlaka vardır. Zamanında bu değişiklik yapılmış olsa şu an DC hem daha sağlam bir evren kurulmuş olabilir hem de daha kaliteli filmler görebilirdik, herkes memnun olabilirdi.

Ama benim bu yazdıklarımı körü körüne fanboyluk yapanların anlayacağını sanmıyorum, Zack dünyanın en kötü filmini çıkarsa dahi siz baba demeye devam ediceksiniz.

MoS dediğin film tüm marvel animevari filmlerini uzaya çıkarır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SpectreMain

MoS dediğin film tüm marvel animevari filmlerini uzaya çıkarır

Alıntıları Göster

Evet gördük kesinlikle çıkardı, hayranların çoğu ve normal izleyiciler yerin dibine soktu o filmde yönetmeni, yemediği küfür kalmadı. Zaten o filmden sonra da yetmedi ultimate editon gibi bir şey çıkardı, orada da aslında ben böyle yapacaktım demeye getirdi olayı.

Yukarıda da dediğim gibi sevenleri de var, bayılanlar da var zevk meselesi biraz da ama genel görüş ortada bunu inkar edemez kimse. Marvel ile karşılaştırıyorsunuz o sene Civil War çıktı, önce o seviyede film yapsınlar veya Winter Soldier seviyesinde, sonra dediğiniz gibi gelsinler uzaya çıkarsınlar.

İşin ilginç yanı -yanlışım varsa düzeltin- Zack'in eşi de tüm bu DCU filmlerinin yapımcı koltuğunda yeni farkettim. Karı koca elinde DC karakterleri kafasına göre takılıyor herhalde ben anlamadım bu işten bi şey. Koskaca dcu yıllardır bunların elinde ne verdiler izleyiciye ? Bari şu filmle bir şeyler vermeyi başarabilseler, sonra da baksınlar işlerine gitsinler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ulen 2-3 yıldır ne DC ne Marvel konularına giriyordum.Tesadüfen bi bakiyim dedim.Hala 2-3 yıl önceki bıraktığım gibi.En kötüsü de DC'ci trollerin hepsi duruyor ve trollüklerine devam ediyor olmaları.En enteresanı da NE HİKMETSE hiçbirinin banlanmamaları ve trollüklerine devam etmeleri.Valla iyi ki girmiyormuşum yoksa 3-5 beyinsizin ezik fanboyluklarını görmek zorunda kalacakmışım.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.