Şimdi Ara

Zack Snyder's Justice League'in Türkiye'de nasıl yayınlanacağı belli oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Madem seni ilgilendirmeyen artık sıkıldığın bir haber ne diye altına yorum atacak kadar ilgileniyorsun anlamadım. Bende gün boyunca bi dünya haber okuyorum ama ilgilenmediğim haberlere tıklamıyorum bile. nasıl bir kafa bu anlamadım ki

• quote:

Orijinalden alıntı: ARTAGON99

Madem seni ilgilendirmeyen artık sıkıldığın bir haber ne diye altına yorum atacak kadar ilgileniyorsun anlamadım. Bende gün boyunca bi dünya haber okuyorum ama ilgilenmediğim haberlere tıklamıyorum bile. nasıl bir kafa bu anlamadım ki

işine gelmeyen şeye sen neden yorum attı isen aynı sebebden. anladınmı kafasını ?

• Petegrus kullanıcısına yanıt

Daha ne demek istediğimi bile anlamamışsın ki... bak şöyle ki tane tane anlatayım belki anlarsın..

• sitede geziniyorsun... ve bir haber görüyorsun en çok beklediğim filmin bir haberi .
    • bir heyecanla giriyorsun haberi okuyorsun yorumları okuyorsun ve hatta sen bile bir yorum yazıyorsun.
    • bak ne güzel bir şey dimi ilgili olduğun bir haber ve ardından bir yorum patlatmak

• diğer taraftan bir haber daha görüyorsun. ki bu haber artık haberlerinden bıktığın filmin bir haberi.
    • ''aman boş ver ya'' deyip başka habere geçiyorsun...... ki bu normal bir davranış
    • lakin, anormal olan bu ilgilenmediğin haberi görüp ''off bu ne ya yine mi bu filmden haber gelmiş. bıktım artık''
    • deyip es geçmeden habere tıklıyorsun haberi bir güzel okuyorsun ya da okuyorsun tabi neden okuyasın ki
    • hemen altında bir mesaj
    • ilgilenmediğin bir haberin altına ilgisiz bir yorum
    • tabi bunu gören ben merak ediyorum ''madem bu arkadaşın bu habere ilgisi yok ne mantıkla burada acaba'' diye
    • ki altını çizerek belirtiyorum ben ''ilgili '' olduğum için buradayım
    • Ben sadece ilgili olduğum haberlerdeyim ve ilgi duyduğum haberlere mesaj atıyorum
    • kapiş !

• quote:

Orijinalden alıntı: ARTAGON99

Daha ne demek istediğimi bile anlamamışsın ki... bak şöyle ki tane tane anlatayım belki anlarsın..

• sitede geziniyorsun... ve bir haber görüyorsun en çok beklediğim filmin bir haberi .
    • bir heyecanla giriyorsun haberi okuyorsun yorumları okuyorsun ve hatta sen bile bir yorum yazıyorsun.
    • bak ne güzel bir şey dimi ilgili olduğun bir haber ve ardından bir yorum patlatmak

• diğer taraftan bir haber daha görüyorsun. ki bu haber artık haberlerinden bıktığın filmin bir haberi.
    • ''aman boş ver ya'' deyip başka habere geçiyorsun...... ki bu normal bir davranış
    • lakin, anormal olan bu ilgilenmediğin haberi görüp ''off bu ne ya yine mi bu filmden haber gelmiş. bıktım artık''
    • deyip es geçmeden habere tıklıyorsun haberi bir güzel okuyorsun ya da okuyorsun tabi neden okuyasın ki
    • hemen altında bir mesaj
    • ilgilenmediğin bir haberin altına ilgisiz bir yorum
    • tabi bunu gören ben merak ediyorum ''madem bu arkadaşın bu habere ilgisi yok ne mantıkla burada acaba'' diye
    • ki altını çizerek belirtiyorum ben ''ilgili '' olduğum için buradayım
    • Ben sadece ilgili olduğum haberlerdeyim ve ilgi duyduğum haberlere mesaj atıyorum
    • kapiş !

yav he he . 3 günde bu kadarmı yazabildin  blok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Petegrus -- 11 Mart 2021; 10:30:58 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.