|
Zack Snyder's Justice League, orijinal filmin aksine +18 olacak (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Fragmanlar umut veriyor ama sonuçta bu Zack Snyder, beklentiyi yüksek tutmamak lazım.
-
Bir filmin yeni sahnelerle tekrar çekim yapıp vizyona gireceği başka bir film var mı? Demek ki bu filmin bekleyeni senin aklının almayacağı kadar çok fazla.quote:
Orijinalden alıntı: Venom59Ya bende bunu anlamakta güçlük çekiyorum. Güzelim potansiyelin içine edildi. Aceleye gelmiş gibiydi. Çok iyi anlar da vardı filmde ama ne yazık ki bekleneni veremedi. Adama herkes sövdü birkaç yer dışında iyi eleştiren kimse bile yoktu. Şimdi herkes olağanüstü bir şey çıkacakmış havasında.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
WW84 ü izledim bu filme dair görüşlerim çeyrek porsiyon arttı. WW da senaryoda ZS varmış WW84 te ZS yokmuş iki WW filmi arasındaki fark korkunç seviyede, ZS ın bu farkta 2 nokta bile katkısı varsa gösterime giren JL filminden daha iyi bir iş gelecek gibi.
-
Mutlaka öyledir bekleyenlere lafım yok, bende bir Batman hayranı olarak biraz daha Batman görmek beni mutlu edecektir. Benim anlam veremediğim bu adam mükemmel işler yapmış olsa önceki filmlerinde bu filmden beklentinin yüksek olmasını anlarım. Ki bu adamı çoğu dc hayranı da yerin dibine sokmuştur özellikle BvS'den sonra. Ancak zaten kötü olan JLyi ortalama bir film yapabilir en fazla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X