Şimdi Ara

Zack Snyder's Justice League, orijinal filmin aksine +18 olacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • DC arkandayız marvel çok saçma güzel bir mücadele bile yok hepsi insanlardan oluşuyor çok güçsüz. DC de Süperman hepsini tek alır 12 EVRENİN sahibi Süperman görelim seni bu filmde.

• Fragmanlar umut veriyor ama sonuçta bu Zack Snyder, beklentiyi yüksek tutmamak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Venom59

Ya bende bunu anlamakta güçlük çekiyorum. Güzelim potansiyelin içine edildi. Aceleye gelmiş gibiydi. Çok iyi anlar da vardı filmde ama ne yazık ki bekleneni veremedi. Adama herkes sövdü birkaç yer dışında iyi eleştiren kimse bile yoktu. Şimdi herkes olağanüstü bir şey çıkacakmış havasında.

Bir filmin yeni sahnelerle tekrar çekim yapıp vizyona gireceği başka bir film var mı? Demek ki bu filmin bekleyeni senin aklının almayacağı kadar çok fazla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • WW84 ü izledim bu filme dair görüşlerim çeyrek porsiyon arttı. WW da senaryoda ZS varmış WW84 te ZS yokmuş iki WW filmi arasındaki fark korkunç seviyede, ZS ın bu farkta 2 nokta bile katkısı varsa gösterime giren JL filminden daha iyi bir iş gelecek gibi.

• selodonanımhaber kullanıcısına yanıt

Mutlaka öyledir bekleyenlere lafım yok, bende bir Batman hayranı olarak biraz daha Batman görmek beni mutlu edecektir. Benim anlam veremediğim bu adam mükemmel işler yapmış olsa önceki filmlerinde bu filmden beklentinin yüksek olmasını anlarım. Ki bu adamı çoğu dc hayranı da yerin dibine sokmuştur özellikle BvS'den sonra. Ancak zaten kötü olan JLyi ortalama bir film yapabilir en fazla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.