Şimdi Ara

Zafer ,erlik,jahrein,aktroll,oktroll vs... yeter artık !!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
1.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İbb başkanına küfür etti. Hakaretten askıya alındı hesap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyasi görüşüm oldukca basit, rte dışındaki en güçlü adaya basarim isterse deccal gelsin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vermeyecegim. Bu oluşuma oy vermem ben. Beni temsil etmiyor çünkü. Bu kadar olaydan sonra helalleşmek istiyorlar. Adamlar yatıyor kalkıyor HDP, yatıyor kalkıyor Demirtaş, yatıyor kalkıyor Kavala. Temsil ettigi kesim versin oy bu ittifaka. İttifakın içinde 3 tane siyasal islamcı parti var. Siyasal islam beni temsil etmiyor.

Sezgin Tanrıkulutwitter
    ““Hêjîra çiyayî Lêlêlê lêlê lêlê Delala çîyayî Darhejîrokê Xemrevînokê” İBB’nin katkılarıyla düzenlenen #AynurDoğan (@aynurdogan) konserindeyiz. İğne atsanız yere düşmeyecek Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosun’dan herkese selamlar.”
    https://twitter.com/MSTanrikulu/status/1530629943582932992

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 1 Haziran 2022; 22:4:38 >
  • Hocam bence ayrı bir konu açıp tweetleri paylaşırsanız daha çok kişiye ulaşır diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen de haklısın hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seçimler gelene veya erken seçim getirilene kadar her türlü suni gündemlere kulak tıkamamız gerekiyor.

Ülke batıyor millet aç ama hala saçma sapan kişiler ve olaylar üzerinden gündem yaratılıyor.

Hepsini boş verin seçime odaklanın.

Tek korkum 3krş alıp yine oyunu yani geleceğimizi satacak tayfa, 2 patates soğana veya birkaç milli ve manevi söyleme dayanıp akp ye kul köle olan zihniyet.

• Tamam da,bu oy kullamayacağım diyen kesim,eski akp seçmeni akp nin onları geri kazanması gerekmez mi?

• AKP öncesinde CHP, HDP, PKK ne ise, AKP sırasında ve AKP sonrasında da odur. Hiçbiri özünden kopmadı. Hepsi sol davasına ısrarla devam ediyor. Ayrımcılığa devam ediyor. Küfür, hakaret "default" ayarları olmuş. Saldırmadan duramıyorlar. Ülke sağ-sol diye bölünmüyor; her bölüm kendini her daim haklı sandığı için hiç ilerlenemiyor.

Nasıl ki CHP, HDP, PKK destekçileri küfür ve hakarette sınır tanımıyorsa, AKP destekçileri de benzer yolda, karşıt görüşte olanlara saldırıyor.

En kötüsü de, hiçbiri davasını araştırmadan körü körüne savunuyor. Ancak neyi savunduğunu bilmiyor.

Bu ülkede AKP gidip CHP başa geçse de, ülke bomboş, partisiz kalsa da aynı devran dönmeye devam edecek. Deneme yanılma yoluyla ülke birilerine de teslim edilemez.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakmayın z kuşağındaki jahrein, erlik destekçileri. Bu faşist cahilleri takip ettiğiniz sürece iktidarın ekmeğine yağ süreceksiniz. Onlar sizin ananız babanızdan alıp onlara attığınız üç beş tllerle zengin olup yurt dışına kaçarken çoğunuz yine bu ülkede kalıp ezilmeye devam edecek.
    Yahu adamların “parti” hesabında oy vermeyin diye koskoca manipülatif görsel var utanmasalar biz iktidardan fonlanıyoruz yazacaklar ki yazsalar bile “yeaa muhalefet fonlamadı onları ondan böyle yazdılar” diyecek kadar körsünüz. Lütfen kendinize gelin.

• alicho kullanıcısına yanıt

Biglisizliğin en iyi örneği olmuş bu mesaj. Erlik Almanya'da ticaret ile uğraşan patron, bok gibi parası var. Faşist falan da değiller. Yer çekimi var desek senin beğendiğin ideoloji beğenmiyorsak o zaman bile faşist dersin, dürüst ol biraz. Daha anlamadan konuşuyorsun orda tuvalet terliği olsa ona bile oy veririz diyor. Ayrıca Erlik'in alakası yok dino partisiyle.

• bir ayağı yurt dışında olan her kim olursa olsun dinlemeyin.

Zafer partisi olan partiyide ben açıkçası saray destekli olduğunu düşünüyorum.

Amaç muhalefeti bölmek.

Mülteci sorunu dışında bir planları yok.Nasıl çözeceklerine dair bir fikirde yok.Sonuçlarını nasıl tolere edecek bir yapılarıda yok.

Buradan çıkan sonu.Sarayın bu kendileri odağı ile çıkan sorunu bahane gösterip muhalefetten oy koparma girişimi.

Zaten siz belli bir yer edinemeyecek partiye oy veriyorsanız akılsızsınız.AKP kendini ispat ederek başa gelmedi.O zamanlar halk bari seçilsin bir istikrara olsun diye akp'ye oy verdi.Yani akp kendini ispat ederek gelmedi.bir ortam oluştu akp üstüne kondu.AKP'nin yararına iş o zamanlar bir eylem planı vardı buna uyuldu.ab girişimleri yeni bir yüz ile entegrasyon ve yenilikler teknoloji aktarımı oldu.Lojistik gelişti.

Halk bunu akp sayesinde oldu sanıyor bu her kim gelirse gelsin olacaktı ama halk yarım akıllı olduğundan buna kandı.

Şimdi akp yerine her kim gelirse gelsin ama faşist olmamak kaydı ile.Ülkene yatırım ve sıcak para gelecek.Önemli olan bu parayı doğru kullanabilmek.Ha sen kullanamaz yeniden aynı şeyleri yaparsan daha kötüye gideceksin bu işin dibi sonu yok.

Boş oy iktidara destek olmaktır.

Kavala ve bu demirtaş meselelerini muhalefet hep öne çıkarıyor neden derseniz sebebi bunların kim olduğundan bağımsız net bir kanıt gösterilmeden hapis yatmasıdır.Demirtaş denen şahıs hdp'nin başında terörle bağlantısı olan biridir.Fakat kendisi bu nedenle değil.Seni başkan yaptırmayacağız dediği için hapse atılmıştır.

Kavala'da bu gezi olaylarından beraat etmesine rağmen siyasi öngörü ile kanıtsız hapis tutuluyor.Şimdi bu davalar avrupa insan hakları mahkemesinin elinde de var ve türkiye suçlu.

Net bir kanıt göstermeksizin siz birilerini zorla alıkoyup hapse atıyorsanız.Bunu başka yabancı bir sermayedara da yapabilir malına çökebilir.Bu sebepten ötürü bu olaylar emsal özelliği taşır.

CDS puanınızın yüksek olmasının ve ülkenize yatırım gelmemesinin bir sebebide budur.Bir kişi hapse atılıyorsa ulusal mahkemeye taşındı ise bu konu net bir kantı olması şartı aranır.Bu yoksa siz zan altında kalırsınız.

Muhalefet bunu düzeltmek zorunda suçlu varsa kanıtları gösterilerek içeri tıkılır.Yoksa ülkeniz dışardan kredi alamaz ayrıca yatırım gelmez.Ondan bundan akp yömnetimi gibi para aramak durumunda kalırsınız.Halk dolarize olur.Paranız hiç olur.

• Ömer Hayyam12 kullanıcısına yanıt

Ya dostum buradaki red flagleri yazarken göremiyor musun gerçekten? “Almanya’da yaşıyor”, “patron”, “parası var”. Kaldı ki internette herkes her şeye inandırabilir sizin gibileri ama buna girmeyeceğim bile.

Aman bana neyse arkadaşlar. Benim de tuzum inanın bir çoğunuzdan daha kuru hatta kupkuru diyebilirim.

Sadece ileride bu memleketin düzelmesini istiyorum, elimde hıyar var diyene tuzla koşabilecek milyonlarca potansiyel genç, yaşlı vatandaş görünce bunun olamayacağını görüyorum ve üzülüyorum.

Not: ayrıca erlik kişisi faşistin önde gideni sadece profil fotosundan anlayabilirsin biraz özgür düşünebilmeye çalışsan.

Hadi ordan, gaslighting yapma çalışma bana. Ben yalan söyleme üzerine araştırmalar yapmış, polislerin bu konu üzerine videolarını izledim hem de normal polisler değil. Sensin asıl dediğin şey. ad hominemden, gaslight ve saman adam safsatasından başka bir şey yaptığınız yok.

• Ömer Hayyam12 kullanıcısına yanıt

lol diğer yorumlarını da okudum şimdi tutturmuşsun gaslight da gaslight ne olduğunu dahi bilmiyorsun umarım yaşın küçüktür eğer koca adamsan üzüleceğim çünkü vaktimi harcadığıma

Tabi canım tabi öyledir. 

• Hep derim, Meclisteki tum siyasiler aforoz edilmeden bu ulke kendine gelmez. Ordakiler Iktidarcilik ve muhalefetcilik oynuyorlar. Muhalefet Demirtas dese, iktidar Öcalan der, isin ozeti bu. Bunlardan hayir gelmez.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fade to Black kullanıcısına yanıt

Demirtaş , Hulusi Akar dan daha iyi yapar görevi.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.