Şimdi Ara

ZALMAN CNPS11X PERFORMA Kullanıcı yorumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben bugün elime geçen CNPS11X PERFORMA adlı soğutucuyu bilgisayarımda kullanmaya başladım önceden oyunlarda 70 derece olan işlemci (Stock fan) şuan 20-30 derece arası boştayken 15 derece.Arkadaşlar öneriyorum hepinize almanızı tabiki bazı eksileri var ve bunlar.

Eksikleri:
    Gerçekten zor kurulumu uzun ve karışık eğer gerçekten bu işlerle alakalı değilseniz kendinizi zorlamayın derim.
    Çok sade.

• kardeş 10 derecelik odada mı oturuyorsun anca o şekilde boşta 15 derece olur da işlemci.
  • murettep kullanıcısına yanıt
    Valla odam 25-26 derece genelde yani kısacası bi insanın bunalmaması ve çok üşümemesi gereken bir arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prochnow -- 13 Şubat 2014; 19:39:33 >
  • Prochnow kullanıcısına yanıt
    valla kardeş 25 derecelik odada işlemci sıcaklığı 15 derece oluyosa ben bırakıyorum mühendislik okumayı bütün termodinamik kanunları yalanmış.

edit :imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murettep -- 13 Şubat 2014; 19:41:10 >
  • murettep kullanıcısına yanıt
    10 Derece* ve neyi bırakıyorsanız bırakın beni ilgilendirmez ben gördüğümü yazdım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: murettep

valla kardeş 25 derecelik odada işlemci sıcaklığı 15 derece oluyosa ben bırakıyorum mühendislik okumayı bütün termodinamik kanunları yalanmış.

edit :imla

valla benim fx6100 de öyle hemde 4.20GHz overclock ile voltajda verdim odada 30 derece ev merkezi sistem bunalıyorum t-shirtle terliyorum.Soğutucu Xigmatek Loki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naykimayki -- 4 Mart 2014; 1:35:53 >
  • AMD FX serisinde klasik bu boştaki sıcaklığı yanlış okuma olayı.Özellikle farklı programlarla çok degişiyor. Zaten hava soğutma ve sıvı soğutma'da alabileceginiz max verim oda sıcaklıgıdır.Bileşenlerin en düşük sıcaklıgı çalışmadığı zaman ki oda sıcaklıgıdır. AMD overdrive indirip tekrar kontrol edin
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • OneTreeHill kullanıcısına yanıt
    Sırf senin için indiriyorum hadi bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prochnow -- 4 Mart 2014; 10:17:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.