Şimdi Ara

zalman cnps9500 asus p5pl2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

islemcinin fani fabrikayim hissi veriyor. basim sisiyor.
    zalman cnps9500, asus p5pl2 I945pl uyar mi? zalmanin sitesinde baktim ama goremedim asus un bu modelini.
    islemcim pD 2.66

yalniz odam daima cok sicaktir ve acaip sigara dumani oluo (cok ayip ama malesef boyle), ve 3d programlarini kullaniyorum daima, renderlar , agir sahneler...
    islemciyi zorluorum sanirim. arastirdigim kadariyla bunlar onemli gibi gorunuyor.

birde zalmanin bu modelinin agir oldugunu okudum. ana kartta tasima sorunu olmaz heralde? acemiyim bu konularda.
    eger yardimci olursaniz cok sevinirim.

eger onerebileceginiz daha iyi sogutan ve daha sessiz bir sogutucu varsa duymak isterim. butcem max. 150ytl.
    birde sirf sogutucu almak yeterli olucaktir degil mi?

ilginize ve cevaplara simdiden tesekkurler

• yardim edebilecek kimse yok mu acaba?
    cok basit bisi de ben mi gozden kaciriyorum?
    nette bulamadigim icin burada sorim dedim. yoksa msg kirliligi yapmak degil niyetim.
  • Düşündüğün soğutucu çok iyi bir seçim işlemcini hakkıyla ve sessizce soğutacaktır, kesinlikle sesini duyamassın. Ben dün sipariş verdim aynı soğutucuyu, P5b de kullanıcam. Mb uyma konusunda sorun çıkacağını sanmam en iyisi almadan önce firebal a sor öyle al. Ama bi 30 lira daha çıkarsan su soğutmadan daha performanslı titan amanda termo elektrik soğutma var işlemcinin hızını ikiye katla sonuna kadar dayan ısınması imkansız diyorlar. Yalnız o da biraz büyükçe, kasana sığmama ihtimali bile var. Ağırlığını sormuşsun, mb un eğer iyi sabitlenmişse bir sorun çıkmaz adamlar onda göre düşünüp yapıyorlar sonuçta, ben sadece amd sistemlerde ağırlık yüzünden sorun çıkabildiğini okumuştum. Yalnız aynı şekilde zalman ın ekran kartı soğutucusunu alırsan çok daha rahat edersin çünkü ekran kartı fanı küçük olmasından dolayı cpu dan daha çok gürültü çıkarır VF 700 ü öneririm hali hazırda kullanıyorum. istediğin kadar yüklen ve overlock yap 50 dereceyi bile görmüyor, idle da 42 derere (6600gt ekran kartım)..

• cok cok tesekkur ederim.

benimde 6600gt ekran kartim, once bu zalmani aliim bakim ses cikicak mi, eer ses cikarsa dedigin gibi ekran kartina da almak sart olucak. ama umarim olmaz.

cok tesekkurler tekrar cevabin icin. cok aydinlaticiydi.
  • son bir soru hazir yakalamisken :)

LED olmasi daha mi ii olur? arada isiktan baska bir fark var mi? ses?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kudoyku -- 17 Kasım 2006; 0:30:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.