Şimdi Ara

Zalman NC-2000 İçin Fan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • iade olmadıgını söylediler ancak internet üzerinden alındıgı zaman iadeyi kabul ettiklerini söylediler ne kadar saçma oldugunu biliyorum ama çalışanların birinden hakaret bile yedim yani o derece üste çıkmaya çalıştılar en sonda sogutucunun degerinde bir makbuz verdiler onunla istedigim zaman gidip o degerde alışveriş yapabilmem için ama bu olaydan sonra ne kadar oraya gitmek isterim orasida meçhul tabi
  • hocam soğutucuyu nasıl yaptınız ? açıklayabilirmisiniz ? bizde yapabilirmiyiz ?
  • Alüminyum bir parça aldım.Daha sonra sanayide büyük makinelerle kestirdim.Daha sonra da o kestirdiğim bölüme fanı monte ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: herdogan80

Alüminyum bir parça aldım.Daha sonra sanayide büyük makinelerle kestirdim.Daha sonra da o kestirdiğim bölüme fanı monte ettim.

hocam bende aynen sizin gibi yapmayı düşünüyorum ama soğutma performansı ve ergonomik açıdan başarısız olurum diye çekiniyorum. ben 3 tane 12v'luk fan takmayı düşünüyorum. laptop 17 inç. bana tavsiye edebileceğiniz fan varmıdır ? yükseklik falan sizde nasıl, resim atabilirimisiniz acaba arkalı önlü, mümkünse, fikir edinmek amacıyla resimlere baksam.

birde kaça patladı size totalde ? fiyat olarak :) ben zalman nc-2000 almayı düşünüyorum. en uygun yerde 115 lira. 3 fanla kendim imal etsem onun kadar performans verirmi diye endişem var :)

• http://halilerdogan.wordpress.com/2012/09/08/herdogan-notebook-sogutucu-v2-0/ bu adresten resimleri ve test sonuçlarını inceleyebilirsin.

Benim alüminyum parçamın altında biraz yükseklik vardı şüphesiz bu bir avantaj sağlıyor alt bölgenin hacmi az olursa fanların perfomansı düşüyor buna göre yükseltme yaparsan iyi olur.İstersen soğutucunun arka tarafını da yükseltebilirsin.

Totalde bana yaklaşık olarak 35-40 lira civarına patladı.Ama alüminyumu almayı ve kesmeyi sanayideki bir tanıdığa yaptırınca bana daha az bir miktara patladı.Kullanacağın fana,alüminyuma göre bu fiyat değişkenlik gösteriyor.

İstersen ben bunun satışını da yapıyorum bakabilirsin. --->http://forum.donanimhaber.com/m_65688539/tm.htm

Fanları alırken CFM'si yüksek fanlar al

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.