Şimdi Ara

Zalman NC2000 - 3000 farkı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sağlam bir soğutucu almak istiyorum dolayısıyla zalman tercih ettim. Fakat 2000 ile 3000 arasındaki ana farkı tam olarak açıklayabilecek bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

2000 çift fan fakat 3000'e nazaran daha ufak fanlı, bu da demek oluyor ki biraz daha gürültü çıkaracak. 3000 de ise tek ve daha büyük fan var. 3000 in ızgaraları pc nin taban yüzeyini tamamen kaplıyor ki bu benim için önemli bir durum, çünkü pc'm asus n550jv ve ısınan kısmı bilgisayarın sol yukarı köşesi. 2000 de bu üst kısımda ızgara delikleri olmadığı için soğutma konusunda sıkıntı yaşarmıyım diye düşünüyorum. Bu sebepten dolayı 3000 almayı düşündüm fakat ikisi arasında soğutma performansı bakımından bir fark var mıdır? Kısaca 2000 mi 3000 mi? Bu konuda bilgili arkadaşlar yardımcı olur umarım.

• up
  • Arkadaşlar yardım edebilecek yok mu?
  • ısrarla up..
  • NouNMooN N kullanıcısına yanıt
    Asil amaç fanlardan soğuk girmesidir sizin cihazın fanları nereden hava alıyor bilmiyorum ama ona göre tercih edin

Şahsen 2000 i kullanan cok ve genel olarak memnun lar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fanlar orta kısmın biraz aşağısında kalıyor. 2000 almam yeterli olur o halde :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.