merhabalar zamanında herkesin en iyisi en kalitelisi dediğin nc2000 i aldım ve garantisi bittikten sonra 2ay sonra bi baktım çalışmıyo, hiç temizlememiştim zalmanın fanları öyle 2 yıla mı bozulacak dedim, açtım aletin içini. Fanlar sağlammış elektronik devresinde arıza varmış onu da bi arkadaştan rica ettim halletti sağolsun
üst taraftaki kauçukların altındaki 7 vida ile deliklerin arasına kamufle ettikleri :) 4 vidayı sökünce 2 parçaya tamamen ayrılıyo
soğutucunun içindeki elektronik parçalar; bunların hepsini vidalarını sökünce kolayca ayırabiliyoruz, ardından soğutucunun kasasını suyla güzelce yıkayabilirsiniz ama fanlara ellememenizi tavsiye ederim zira hassas oldukları için balansının bozulması vs. olabilir.
paylaşım için teşekkürler.açıp temizledim.benimkinde bir ses vardı.çalışırken hırlama gibi.temizlememe ragmen o geçmedi.sizinkinde de varmı bu ses?
quote:
Orijinalden alıntı: nakfire
paylaşım için teşekkürler.açıp temizledim.benimkinde bir ses vardı.çalışırken hırlama gibi.temizlememe ragmen o geçmedi.sizinkinde de varmı bu ses?
olağandışı herhangi bir ses yok bende. soğutucunun içine yabancı parça felan girip fanlara geldiyse belki fanın balansını bozmuş olabilir, hiç bir etki olmadan da balansı bozulabiliyor fanlar biraz şans işi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme