Şimdi Ara

zalman nc2000 notebook soğutucu sökme temizleme resimli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
3.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar zamanında herkesin en iyisi en kalitelisi dediğin nc2000 i aldım ve garantisi bittikten sonra 2ay sonra bi baktım çalışmıyo, hiç temizlememiştim zalmanın fanları öyle 2 yıla mı bozulacak dedim, açtım aletin içini. Fanlar sağlammış elektronik devresinde arıza varmış onu da bi arkadaştan rica ettim halletti sağolsun

üst taraftaki kauçukların altındaki 7 vida ile deliklerin arasına kamufle ettikleri :) 4 vidayı sökünce 2 parçaya tamamen ayrılıyo

buda kalite testinden geçmiş bozuk devremiz

soğutucunun içindeki elektronik parçalar; bunların hepsini vidalarını sökünce kolayca ayırabiliyoruz, ardından soğutucunun kasasını suyla güzelce yıkayabilirsiniz ama fanlara ellememenizi tavsiye ederim zira hassas oldukları için balansının bozulması vs. olabilir.

ve ilk günkü gibi temiz oldular

• eyvallah
  • paylaşım için teşekkürler.açıp temizledim.benimkinde bir ses vardı.çalışırken hırlama gibi.temizlememe ragmen o geçmedi.sizinkinde de varmı bu ses?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nakfire

paylaşım için teşekkürler.açıp temizledim.benimkinde bir ses vardı.çalışırken hırlama gibi.temizlememe ragmen o geçmedi.sizinkinde de varmı bu ses?

olağandışı herhangi bir ses yok bende. soğutucunun içine yabancı parça felan girip fanlara geldiyse belki fanın balansını bozmuş olabilir, hiç bir etki olmadan da balansı bozulabiliyor fanlar biraz şans işi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.