Şuanda Zalman, Sharkoon ve Evga psu larda iyi indirim var. Üçünün de fiyatı birbirine yakın. Ortalama 20 lira fark var. Ancak Sharkoon un Hepsiburada daki yorumlarında yüke bindiğinde cızırtı ve fan sesinin çok fazla artması sorununun olduğunu gördüm. Bunun dışında Corsair de de indirim var ama Zalman dan yaklaşık 150 lira daha pahalı. Ben bi öğrenciyim ve tahmin edebileceğiniz üzere fazla masrafa girmek istemiyorum. Benim yerimde olsanız hangisini tercih ederdiniz? ( Bunun haricinde ikinci elden sağlamından bi Corsair bulsam yine de sıkıntı olur mu yoksa Corsair bu üstünde zıplasan da bir şey olmaz mı?) Zalman: 500W Sharkoon: 500W Evga: 500W Corsair: 450W Ha bu arada unutmadan söyleyeyim sistemim apu bir sistem ve çok fazla elektrik tüketeceğini sanmıyorum. Fiyatlar düşünce gpu alırım diye R5 5600G almıştım ancak şuan fiyatların bayağı aşağı indiğini bilmeme rağmen çok büyük ihtimalle alamayacağım. Vega 7 şimdilik işimi görüyor. Yakın bir zamanda da Pc ye yeni parça almayı da, güncellemeyi de düşünmüyorum. Kasayı topladığım günden beri ısınamadım zaten. Sorunları oluyor ne yapacağımı bilmiyorum. Kendim topladığımdan da dolandırıcı arkadaşlara boyun eğmek zorunda kalıyorum bazen. Uzun lafın kısası ileride laptop almayı düşündüğüm için lütfen bana yüksek watt lı bi psu önermeyiniz. Hatta bunlar da fazla gelmiş olabilir daha da düşük güçlü bir şey önerebilirsiniz. Teşekkürler. |
Bildirim