Şimdi Ara

Zalman, Sharkoon ve Evga Psu lar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuanda Zalman, Sharkoon ve Evga psu larda iyi indirim var. Üçünün de fiyatı birbirine yakın. Ortalama 20 lira fark var. Ancak Sharkoon un Hepsiburada daki yorumlarında yüke bindiğinde cızırtı ve fan sesinin çok fazla artması sorununun olduğunu gördüm. Bunun dışında Corsair de de indirim var ama Zalman dan yaklaşık 150 lira daha pahalı. Ben bi öğrenciyim ve tahmin edebileceğiniz üzere fazla masrafa girmek istemiyorum. Benim yerimde olsanız hangisini tercih ederdiniz? ( Bunun haricinde ikinci elden sağlamından bi Corsair bulsam yine de sıkıntı olur mu yoksa Corsair bu üstünde zıplasan da bir şey olmaz mı?)

Zalman: 500W

Sharkoon: 500W

Evga: 500W

Corsair: 450W

Ha bu arada unutmadan söyleyeyim sistemim apu bir sistem ve çok fazla elektrik tüketeceğini sanmıyorum. Fiyatlar düşünce gpu alırım diye R5 5600G almıştım ancak şuan fiyatların bayağı aşağı indiğini bilmeme rağmen çok büyük ihtimalle alamayacağım. Vega 7 şimdilik işimi görüyor. Yakın bir zamanda da Pc ye yeni parça almayı da, güncellemeyi de düşünmüyorum. Kasayı topladığım günden beri ısınamadım zaten. Sorunları oluyor ne yapacağımı bilmiyorum. Kendim topladığımdan da dolandırıcı arkadaşlara boyun eğmek zorunda kalıyorum bazen. Uzun lafın kısası ileride laptop almayı düşündüğüm için lütfen bana yüksek watt lı bi psu önermeyiniz. Hatta bunlar da fazla gelmiş olabilir daha da düşük güçlü bir şey önerebilirsiniz. Teşekkürler.

• Hangi modeller bu psular ve bütce nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece markaların isimlerini yazmışsın ve watt değerlerini , bunların modelleri ile birlikte yazarsan daha iyi olur . Mesela corsair vs 450 modeli , evga br 500 modeli ... gibi diğerlerini de.

2. el alsanda neyle karşılaşacağının bilemezsin bir garantisi yok marka o bu olsa da. Bir de verebileceğin fiyatta belli olsa daha iyi olur öneri açısından.

• APU sisteme o markaların o güçteki tüm ürünleri yeterli gelir ucuz olanı alın.

Hatta FSP ve Highpower'ı da ekleyebilirsiniz 450/500w olan modelleri yeterli olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.