Şimdi Ara

Zalman Z11 neo Led

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Zalman Z11 neo Led

Zalman Z11 neo Led

Zalman Z11 neo Led

Merhabalar Zalman z11 neo kasama led döşemek istiyorum ama nereye ve nasıl yapacağımı bilmiorum yardımlarınızı bekliyorum

• Tam köşelerden sıfıra yapıştırarak şerit led döşeyebilirsin gücünüde 12 volt yani fanların 4 lü kablolarına bağlayabilirsin Not:Kendi pc'm değil internetten örnek olarak aldım
     Zalman Z11 neo Led Zalman Z11 neo Led

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TyfnKCR -- 1 Aralık 2015; 0:53:56 >

• Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: TyfnKCR

Tam köşelerden sıfıra yapıştırarak şerit led döşeyebilirsin gücünüde 12 volt yani fanların 4 lü kablolarına bağlayabilirsin Not:Kendi pc'm değil internetten örnek olarak aldım
     Zalman Z11 neo Led Zalman Z11 neo Led

güzel görünüyor

• Hocam durum nedir. Yapabildin mi bende düşünüyorum böyle bir şey yapmayı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Led almaya fırsatım olmadı daha hocam
    Birde siz ledli fanları nerelere taktınız oda etkiliyor içerdeki ışığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedbek42

Led almaya fırsatım olmadı daha hocam

Eski egzoz fanını değiştirdim corsair ile. 12 mm lik ön tarafa fan taktım. Sessiz mis gibi Çalışıyor. Kasa buz gibi şuan.

Led bağlantısını kasanın içine yapma sıcaklık artar. Gücünü de kasadan alma power yüklemesi Olmasın.

Kasanın içindeki kabloları tek bir yere topla hava sirkülasyonunu etkilemesin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zx6r

quote:

Orijinalden alıntı: bedbek42

Led almaya fırsatım olmadı daha hocam

Eski egzoz fanını değiştirdim corsair ile. 12 mm lik ön tarafa fan taktım. Sessiz mis gibi Çalışıyor. Kasa buz gibi şuan.

Led bağlantısını kasanın içine yapma sıcaklık artar. Gücünü de kasadan alma power yüklemesi Olmasın.

Kasanın içindeki kabloları tek bir yere topla hava sirkülasyonunu etkilemesin.

Kablo yönetimini yaptım zaten hava sirkülasyonu güzel kasada.
    Ledi kasanın dışında nereye takabilirim.
  • Kasanın kenarlarına taksan daha iyi olur. Bir de LED'leri sese duyarlı yaparsan süper olur.

• Kasanın içi karanlık ama içi görünsün istiyorum sese duyarlı yapmak kolaymış sanırım onu deneyeceğim.
  • TAM KÖŞELERDEN ŞERİT LET DÖŞEYE BİLİRSİN PSUDANDA ELEKTRİK VERİSİN. LEDLER VE ŞERİTLER GÖZÜKMEZSE AYDINLATMASI DAHA HOŞ DURUR.
    PSU 600 W XIGMATEK CALİBRE SANIRIM.KALİTELİ VE ÖLÜMSÜZ POWERDIR. SİSTEM GEREKSİNİMLERİNİ TAM ARAŞTIRIN PSU YETERSİZ KALMASIN.
    ZALMAN Z11 NEO ÇOK ŞIK BİR KASA LED DE DÖŞEDİKTEN SONRA SÜPER OLACAKTIR.
  • metekmete kullanıcısına yanıt
    Evet psu xigmatek bende o şekilde yapmayı düşünüyorum yorumunuz ve yardımınız için teşekkürler 😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • merhaba bende led çekeceğim ama -ve + yı nereden alacağım kasayla fazla oynamak istemiyorum kablolar birbirine değerse sıkıntı biliyorsunuz
  • Bende se zalman z11 neo var bende kasa icini led ile aydinlatmayi dusunuyorum ama garanti disi kalmamasi için orjinal molex baglantili led almak istiyorum.
    Internette biraz arastirma yaptim ama bulamadim. Nerden alabilecegim konusunda yardimci olursaniz sevinirim...

• lord87 kullanıcısına yanıt
    kasa nasıl garanti dışı kalıcak
  • garanti dışı kalacak olan kasa değil, ben sadece bilgilendirme için z11 neo kasa var dedim. garanti dışı kalacak olan power.
    çeşitli sitelerde powerdan gelen molex i kesip led kablolarını direk power kablosuna bağlanması gibi bir seçenek bol bol anlatilmiş, ben bu şeçeneği yapmak istemiyorum, direk orjinal molex bağlı led alırsam mevcut molexlere rahatlıkla bağlarım diye düşündüm. ama orjinal molex li led bulamadım henüz.
  • furkannaci34 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler, yaklaşık 2 hafta önce aldım, kasa süper görünüyor, özellikleri akşamları
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.