Şimdi Ara

Zalman Z11 plus anakart bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk sorum çözüldü. Yeni sorum 3.mesajda :)
    Arkadaşlar kasayı yeni aldım lakin arkadaki çıkışların(usb, ethernet vs...) olduğu yeri koruyan demir çıkmadı ve orası bomboş duruyor. Haliyle çok toz girecek buradan. Acaba benim anakartım eski olduğu için orayı kapliyamiyor mu? Yoksa kasanın kutusundan bir demir veya plastik plaka cikmali miydi? Sizde durum nedir, eğer bende eksikse bugün gidip değiştireceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m@trix -- 23 Aralık 2012; 13:09:20 >

• Bildigim kadariyla panel kasadan degil anakart ile birlikte cikiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hocam sen deyince hatırladım anakart kutusundan çıkıyordu onlar.

Bir sorum daha var, bu anakartın altında kalan vidalarini taktığımız kasanın kendi dişi vidalari çıkmadı. Kasanın kullanım kitabında "stand off" diye geçiyor ismi. Sadece 4 tanesi takılı çıktı haliyle ! Anakartimi 4 yerden baglayabildim bu yüzden anakartın bir kısmı desteksiz kaldı ve oynuyor bastırınca. Bu vidalar sizde ne durumda? Kullanım kılavuzunda "4 tane hazır takılı diğerlerini anakartınıza göre siz takacaksınız" denmiş ama kutudan hiç bu tür bir vida çıkmadı benim.
    Eski anakartimdan çıkardığım vidanin resmini koyuyorum belki tam anlatamamisimdir diye.

• Paketlere iyi bakın çıkması gerek, yoksa bir bilgisayarcıdan temin edebilirsin.
  • Montaj icin gerekli butun vidalar kasanin icinde gelir. Kasayi teshirden falan verdilerse icinden almis olabilirler. Satin aldiginiz yerden isteyin.
  • Dün akşam vatandan aldım kasayı. Özellikle sordum teşhir ürünü mü gelecek diye görevli arkadaşa "yok abi depodan getireceğim"dedi. Hakikaten de gitti depodan getirdi. Evde ilk ben söktum zalman bantlarını filan kutunun. O vidaları ilk göremeyince montaj da dedim bi unboxing videosuna bakıyim çıkıyor mu diye, aşağıda resmini koyduğum vida posetinde elemanlarda vardı o vidalar, gördüğünüz üzre bendeki posette yok. görünce anladım benim kutuda kesin olmadığını. Gittim biraz önce bilgisayarciya temin ettim ama garip değil mi sizce de sıfır kutudan eksik parça çıkması? Acaba makinalar değilde insanlar mı yerleştirip paketliyorlar bunları, öyleyse unutmuş olabilirler haliyle diyelim ve tatlıya bağlayalım

• quote:

Orijinalden alıntı: m@trix

Dün akşam vatandan aldım kasayı. Özellikle sordum teşhir ürünü mü gelecek diye görevli arkadaşa "yok abi depodan getireceğim"dedi. Hakikaten de gitti depodan getirdi. Evde ilk ben söktum zalman bantlarını filan kutunun. O vidaları ilk göremeyince montaj da dedim bi unboxing videosuna bakıyim çıkıyor mu diye, aşağıda resmini koyduğum vida posetinde elemanlarda vardı o vidalar, gördüğünüz üzre bendeki posette yok. görünce anladım benim kutuda kesin olmadığını. Gittim biraz önce bilgisayarciya temin ettim ama garip değil mi sizce de sıfır kutudan eksik parça çıkması? Acaba makinalar değilde insanlar mı yerleştirip paketliyorlar bunları, öyleyse unutmuş olabilirler haliyle diyelim ve tatlıya bağlayalım

naçizane tavsiyem özelliklede vatandan alışveriş yapıyorsanız aldığınız hiç bir ürünün kutusunu tek başınıza açmayın mutlata orada çalışan bir satış personeline açtırın
    yada en azından siz kutuyu açarken yanınızda bulunsun benim de başıma gelen bir olay oldu kısaca özet geçim arkaşa bir dizüstü aldık içinden adaptör çıkmadı sadece priz kablosu
    vardı satıcıya sorduk kardeş bunun adaptörü de olması gerek nerde diye çocuk önce bi bize baktı bi dizüstüne verdiği cevap sıkı durun işte o senin de yazdığın gibi abi'den sonrasında
    kopuuyoruz "abi bu yeni modellerde bağlantıyı direk yapıyorsunuz adaptör laptopa entegreli" tabi otomatikman bizdede seviye yerlerde tekrar yineliyorum "aldığınız hiç bir ürünün kutusunu eve geldikten sonra değil aldığınız yerde ve orada çalışan bir satış personeline açtırın"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niedre -- 24 Ocak 2013; 12:13:30 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.