Bildirim
ZALMAN z3 PLUS' IN İÇİNDE 600W GÜÇ KAYNAĞI ÇIKTI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Kutunun içinden çıktıysa senindir. Ne kadar verdin kasaya -
160 liraya aldıysanız psu yok , 600w psu ile alırsanız 330 lira olması lazım. -
psulu modelini aldıysanız psuludur aldığınız modelde psu olup olmadığını araştırın eğer varsa cıngar çıkartın. -
3oo Liradan fazla ödediyseniz psu sizin. -
quote:
Orijinalden alıntı: 0435yasin
Ve vatan da çalışan görevli alması gerektiğini çıkmaması gerektiğini söyledi o psu bana ait değil mi ? Almayı talep edebilirmiyim bilmiyorum bu konuda ne yapabilirim acil yardım lütfen
Nekadara aldınız kasayı, ona gore yorum yapalım, psu sizinmi degilmi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Konu açıp kaçmak adlı türkü -
Biliydim böyle olucağını
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer 300 liradan fazla verdiysen psu lu almışsındır
yoksa beleş mal kullan işte
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dynamid -- 31 Temmuz 2015; 16:40:05 > -
ya hem acil yardım diyorsun hemde kaçıp gidiyon bu nasıl iştir cevap versene sorulanlara..
zalman z3 ün psu lu olan modelide psu suz olan modelide var..verdiğin ücrete göre arkadaşlarında dediği gibi 300 ün altındaysa psusuzdur -
cehennemde yanakcasınnnn -
Benim aldığım kasa 166 lira psu olmaması lazım ama çıktı işte
Psu Sizin Değildir , Almayı Talep Edemessiniz :)
Eleman yanlış kasa vermiş sana
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 0435yasin
Bence götür geri ver Hasan vatanın hakkına girersin yanlışlık olmuş diye söyle -
Bence de yanlışlık olmuş düzeltmeniz lazım. -
GERİ VERİLDİ -
ben olsam vermezdim.kirik urun godneriyorlar bir rami 1 ayda gonderiyorlar.surunduruyorlar musteriyi. -
quote:
Orijinalden alıntı: croyal
ben olsam vermezdim.kirik urun godneriyorlar bir rami 1 ayda gonderiyorlar.surunduruyorlar musteriyi.
Bu arkadaşın hakkı olmadığı halde geri teslim etmediği söz konusu ürün belkide oradaki işini iyi yapan birkaç elemanın maaşından kesilecekti , aradaki 160 lira benim vicdanım için tüyden hafiftir hesabını da veririm diyebiliyorsan geri vermeyebilirsin... :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X