Şimdi Ara

Zalman z3 plus kasada sicaklik degerleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
1
Favori
2.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ThE LoSt

Psunuz zamanının fiyat performans ürünlerinden Ocz ZS 550W 80+ Bronze modeli kasa panelini açık kullanıyorsanız sıcaklık değerlerinde etkin rol oynayabilir.
    Yok hocam, kapali kullaniyorum komple.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • z3 plus iyidir. kasa isteyen arkadaşlara hep z3 plus toplayıp verdim. ama benim gözbebeğim ayrı.O BİR SUMO kenarda kapalı kutuda bekletiyorum yakında toplayacağım... :D

Gigabyte SUMO Y
  • quote:

Orijinalden alıntı: fajali

z3 plus iyidir. kasa isteyen arkadaşlara hep z3 plus toplayıp verdim. ama benim gözbebeğim ayrı.O BİR SUMO kenarda kapalı kutuda bekletiyorum yakında toplayacağım... :D

Gigabyte SUMO Y
    Bu kasa da efsanedir hocam, bu da baya eski diye hatirliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gatullah2k

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Parmak arasi terlik hayatimda 1 gun bile giymedim. Ergonomik olarak bana uymuyor. Ama uysa giyerim tabi, niye cekineyim, boyle komplekslerim yok. Adam olmak karakterle olur, kiyafetle degil.

• besttrr kullanıcısına yanıt
    evet ilk 2014 te bi arkadaşa topladım. ses stüdyosu vardı aşık oldum kasaya. sonra fotoğrafçı, video render yapacak arkadaşlara da topladım. en son geçen sene piyasadaki son 2 taneyi amazon satıyordu 2 sinide aldım. birini toplayıp sattım diğerini kendime sakladım da. daha kısmet olmadı toplamak.
  • Hocam nerede oturuyosunuz da işlemci 19-20 derece oluyor. Odanızın çok soğuk olması lazım değil mi öyle bir değer için?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.