Şimdi Ara

Zaman ayarlı otomatik sulama sistemi için yardıma ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar proje ödevi olarak zaman ayarlı otomatik sulama sistemi yapmam gerekiyor fakat yaparken pic program ile yapılması gerekiyor zaman ayarlı piriz olmuyor bu konu hakkında bilgi ve yardıma ihtiyacım var.

• delugemy D kullanıcısına yanıt
    sulama sistemi + röle + pic. yazılım konusuna başka bir arkadaş yardım eder. ama %99 çok çok basit bir şey olacak.
  • konu hakkınde hiç bilgiye sahip değilim açıkcası nasıl olacağı hakkında bile bir fikrim yok :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: delugemy

konu hakkınde hiç bilgiye sahip değilim açıkcası nasıl olacağı hakkında bile bir fikrim yok :(

Bu sulama projesini daha önce bir firmaya yapmıştım.
    İstediğiniz proje öyle kolay bir proje değil 7gün 24 saat aralığında olacak.
    Seçtiğiniz 7 gün içinde değişik saatlerde sula ve dur yapmanız gerekecek bunun içinde 4X20Lcd ekran kullanacaksınız gün ve zamanı tutmanız içinde DS1307 kullanacaksınız. eğer elektronik bilginiz yeterli düzeyde değilse yapmanız gerçekten zordur,
    biraz bilginiz olsaydı yardım ederdim.

kolay gelsin
  • ELEKTRONİK OKUYORUM FAKAT KONU HAKKINDA BİR BİLGİM YOKhttp://320volt.com/haftalik-programli-cicek-sulayici-devresi-16f876-ds1302/comment-page-1/#comment-13995 ADRESİNDEKİ YAPILMIŞ DEVREYİ BULDUM BUNUN ÜZERİNDEN DEVAM ETMEYİ PLANLIYORUM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delugemy

ELEKTRONİK OKUYORUM FAKAT KONU HAKKINDA BİR BİLGİM YOKhttp://320volt.com/haftalik-programli-cicek-sulayici-devresi-16f876-ds1302/comment-page-1/#comment-13995 ADRESİNDEKİ YAPILMIŞ DEVREYİ BULDUM BUNUN ÜZERİNDEN DEVAM ETMEYİ PLANLIYORUM.

Olabilir yapınız maden elektronik okuyorsunuz yaparken de bir şeyleri araştırınız ilerideki zaman içinde bilginizi artırır,

Kolay gelsin

• Arkadaşlar pic programlı zaman ayarlı otomatik sulama devresi ni yapmış bulunmaktayım gayet güzel ve verimli çalışıyor proje ödevi olan arkadaşlar bana ulaşabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Otomatik mi solar mı ve öneri?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.