kaç oldu fiyatlar |
Zaman geçmiyor abi daha 6 hafta var (2. sayfa)

-
-
niye o kadar erken hocam bizimkine erken diyordum sizin bizden de erken
-
Bilmiyorum ki hocam ya, bizden erken açan yok herhalde 4 eylülde açıyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bizim 14 eylül hocam ki o da perşembeye denk geliyor bir de ben erken açıyoruz diyordum olsun ama üni özleniyor
-
Alkol içmiyom
İnstagramı da öyle şeyler için kullanmıyom
Uygun hocam, burada (Konya) 17k ile 23k arası fiyatlar isteniyor 3+1’ler için. Tabii güzel ve nezih bir semtte yeni (5-6 yıllık) bina. Ama 10-15k Ankara için uygun aile olarak yaşanılacağı için semt de iyidir diye tahmin ediyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bilmiyorum valla en son xtra 80 lirayken gittim
-
Leetcode aç algoritma soruları çöz, çok işine yarar. Dizi film takıl, spor vs yap. Boşluğun tadını çıkar, son yazların :D
-
Şu an boşluktan sıkılıp hazırlık boş iş diyordum
Pardon 7 hafta varmış
-
hocam nehir girişine su pompalarını koy. Sonuna da atık su boşaltıcıları koy, seninkinde atık su akıyor, su pompası atık suyu çekiyor, kirlilik haritasına bakarsan fark edersin bunu. Senin şehir daha büyüsün içinden çıkılmaz bir trafik sorunu olacak onu çözmek zor işte
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FD55DD617 -- 15 Ağustos 2023; 18:41:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir de siz hocam ful high residential zone yapmışsınız sanırım fakat böyle giderse halkın eğitim düzeyi çok artıyor ve sanayide, dükkanlarda çalışacak insan bulunmuyor, ardından üniversite mezunları da kendi alanlarında iş bulamıyor, bu düşük eğitim gerektiren sanayi işlerine başlıyorlar, ama bu yüzden mutsuz oluyorlar. Bu olay genele yayılırsa sistem kitlenebiliyor. Low residential+ Üniversitesi-lisesi olmayan bölgeler yaparsanız rahatlar
Zevkli duruyor, halen oynuyor musun hocam
Bilgi için teşekkürler hocam ama yok artık bu kadar detaylı mı bu oyun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 15 Ağustos 2023; 19:4:31 >
2 gündür oynuyorum hocam, açtım sınırsız para ve sınırsız kaynak modunu, kafama göre inşa yapıyorum çok zevkli
Para kısıtlı olsa kim uğraşacak o kadar şeyle
Bende bakayım, hoşuma gitti
Bu arada vakit geçmiyor çok haklısınız, umarım üniversite böyle olmaz
O kadar ince değişik sorunlar var ki. Bir yerden sonra tamamen sorun çözme odaklı gidiyor. Mesela bir mahalleyi parksız, bahçesiz, toplu taşımasız bırakıyorsun; arsa değeri düşük oluyor. Başka bir yeri güzel donatıyorsun çok değerli oluyor. (Bu zone ayarlama yerinin yanında bölgeleri ayarlayabiliyorsun oradan bölgeleri ayırdıktan sonra, bölgenin üstüne tıklarsan üstte yazıyor m2 başına ortalama maddi değeri) bu sefer fakir mahalledekiler isyan ediyor low land value diye.
Bu aralar bu oyun, fifa grid üçlüsüyle zaman geçiyor bir de taşınma işini halletsek harika olur
Ünide hazırlığı hafif bir yerde olmadığınız sürece sıkıcı geçeceğini sanmıyorum, bölüm dersleri, yakın arkadaşlarla kütüphaneye gitme kafeye gitme farklı sınıfları ortamları görme vs vs günümüz dolu geçer diye düşünüyorum
Hocam residentialın eğitimle aşırı alakası yok ama yolları tıkar. Özellikle vanilla oyunda doğru hatırlıyorsam 3'e 3'lük normal yol yok. Mod indirince daha iyi oluyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X